Üçgen Çarışı'nda Yangın!

DENİZLİ 26.09.2017 - 16:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Üçgen Çarışı'nda Yangın!

Uzun süredir tartışmalara konu olan, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verilen ve geçtiğimiz hafta sonu tahliye edilmeye başlanan Üçgen Çarşısı’nda bir üstübü deposunda yangın çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkımına karar verilen ve kısım kısım yıkımına başlanılan Üçgen Çarşısı’nda bulunan bir üstübü deposu yandı. Yangın nedeniyle Denizli semalarını kaplayan kara dumanlar kentin birçok yerinden gözlendi.       Kısa sürede büyüyen yangına Denizli Büyükşehir İtfaiyesi’ne bağlı 6 itfaiye aracı müdahale etti. Yangın nedeniyle polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, yangın yoğun çabalar sonucu kontrol altına alındı. Yıkım tartışması yaşanan çarşıda yangının kasıtlı çıkarılmış olabileceği üzerinde de duran ekipler, yangınla ilgili soruşturma başlattı.      

Uzun süredir tartışmalara konu olan, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verilen ve geçtiğimiz hafta sonu tahliye edilmeye başlanan Üçgen Çarşısı’nda bir üstübü deposunda yangın çıktı.



Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkımına karar verilen ve kısım kısım yıkımına başlanılan Üçgen Çarşısı’nda bulunan bir üstübü deposu yandı. Yangın nedeniyle Denizli semalarını kaplayan kara dumanlar kentin birçok yerinden gözlendi.  

 

 

Kısa sürede büyüyen yangına Denizli Büyükşehir İtfaiyesi’ne bağlı 6 itfaiye aracı müdahale etti. Yangın nedeniyle polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, yangın yoğun çabalar sonucu kontrol altına alındı. Yıkım tartışması yaşanan çarşıda yangının kasıtlı çıkarılmış olabileceği üzerinde de duran ekipler, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.