Ücretsiz ALES ve KPSS hazırlık kursları başladı

EĞİTİM 29.03.2019 - 16:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ücretsiz ALES ve KPSS hazırlık kursları başladı

Mayıs ayında yapılacak olan ALES ve Temmuzayında yapılacak olan KPSS sınavına katılacak olan akademisyen ve memur adaylarına yönelik; KPSS hazırlık kursu ve ALES hazırlık kursu Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi aracığıyla Merkezefendi İlkokulu’nda başladı.   Kurslar hakkında bilgi veren Denizli Gençlik Derneği Başkanı Adem Kayar açıklamasında, “Denizli Gençlik Derneği’nin organizyonunda gerçekleşen kursların eğitimleri Merkezefendi Halk Eğitim merkezi tarafından verilmektedir. Denizli Gençlik Derneği ile Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kurslar; hafta içi her gün, 16.00 - 20.30 saatleri arasında yapılıyor. Ücretsiz olup, Türkçe, Matematik, Coğrafya, Tarih ve genel kültür alanında deneyimle öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir. Denizli’de bir ilk olma özelliği taşıyan kurslarımıza başvurularımız devam etmektedir. Tüm akademisyen ve memur adaylarımızı bekliyoruz.”dedi.   KPSS hazırlık kursunda; Matematik, Türkçe, Coğrafya,Tarih,Vatandaşlık ve Güncel bilgiler alanlarında, ALES hazırlık kursunda ise; Türkçe ve Matematik derslerinin verileceği bildirildi.  

Mayıs ayında yapılacak olan ALES ve Temmuzayında yapılacak olan KPSS sınavına katılacak olan akademisyen ve memur adaylarına yönelik; KPSS hazırlık kursu ve ALES hazırlık kursu Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi aracığıyla Merkezefendi İlkokulu’nda başladı.

 

Kurslar hakkında bilgi veren Denizli Gençlik Derneği Başkanı Adem Kayar açıklamasında, “Denizli Gençlik Derneği’nin organizyonunda gerçekleşen kursların eğitimleri Merkezefendi Halk Eğitim merkezi tarafından verilmektedir. Denizli Gençlik Derneği ile Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kurslar; hafta içi her gün, 16.00 - 20.30 saatleri arasında yapılıyor. Ücretsiz olup, Türkçe, Matematik, Coğrafya, Tarih ve genel kültür alanında deneyimle öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir. Denizli’de bir ilk olma özelliği taşıyan kurslarımıza başvurularımız devam etmektedir. Tüm akademisyen ve memur adaylarımızı bekliyoruz.”dedi.

 

KPSS hazırlık kursunda; Matematik, Türkçe, Coğrafya,Tarih,Vatandaşlık ve Güncel bilgiler alanlarında, ALES hazırlık kursunda ise; Türkçe ve Matematik derslerinin verileceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.