Uçurumun eşiğine gelen otomobili, çam ağaçları durdurdu

ASAYİŞ 30.09.2018 - 14:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Uçurumun eşiğine gelen otomobili, çam ağaçları durdurdu

Denizli'nin Çameli ilçesinde kontrolden çıkıp yol kenarındaki uçurumun eşiğine gelen otomobili son anda çam ağaçları durdurdu. Sezgin Özdemir isimli vatandaşın facebook adresinde paylaştığı habere göre, Çameli Fethiye Karayolu’nda direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma savrulan otomobil sürücüsü ucuz kurtuldu. Kaza, dün saat 17.30 sıralarında, Çameli Fethiye karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Fethiye'den Çameli Elmalı yönüne giden O.E. yönetimindeki 48 AAH 49 plakalı otomobil, Çameli Karabayır’a 2 kilometre kala Sakar Deresi’nda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil çam ağacına çakıldı. Otomobilde bulunan sürücü kazayı hafif sıyrıklar ile atlatırken, tek taraflı kazada sürücü O.E. takla atmaktan çam ağacı sayesinde kurtuldu.    Sürücü O.E., "yalnız yolculuk yapıyordum, içim geçmiş, bir anda ne olduğunu anlamadan aracın hakimiyetini kaybederek kaza yaptım, verilmiş sadakam varmış, şükür canıma ve malıma bir şey olmadı" dedi.    

Denizli'nin Çameli ilçesinde kontrolden çıkıp yol kenarındaki uçurumun eşiğine gelen otomobili son anda çam ağaçları durdurdu.

Sezgin Özdemir isimli vatandaşın facebook adresinde paylaştığı habere göre, Çameli Fethiye Karayolu’nda direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma savrulan otomobil sürücüsü ucuz kurtuldu. Kaza, dün saat 17.30 sıralarında, Çameli Fethiye karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Fethiye'den Çameli Elmalı yönüne giden O.E. yönetimindeki 48 AAH 49 plakalı otomobil, Çameli Karabayır’a 2 kilometre kala Sakar Deresi’nda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil çam ağacına çakıldı. Otomobilde bulunan sürücü kazayı hafif sıyrıklar ile atlatırken, tek taraflı kazada sürücü O.E. takla atmaktan çam ağacı sayesinde kurtuldu. 

 



Sürücü O.E., "yalnız yolculuk yapıyordum, içim geçmiş, bir anda ne olduğunu anlamadan aracın hakimiyetini kaybederek kaza yaptım, verilmiş sadakam varmış, şükür canıma ve malıma bir şey olmadı" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.