Ugur Erdoğan; “Şeker Tadında Bir Bayram Diliyorum”

DTO 02.06.2019 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ugur Erdoğan; “Şeker Tadında Bir Bayram Diliyorum”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Ramazan Bayramı’nı kutladı.   Vatandaşlarımızın arasındaki insani bağların daha da güçlenmesini ve birbirlerine duydukları sevginin hızla çoğalmasını temenni eden Başkan Erdoğan, “Aileniz, yakınlarınız ve sevdiklerinizle, ağzınızın tadının bozulmadan geçireceğiniz sağlıklı, mutlu ve güzel günler sizinle olsun. Bayramınızı kutluyorum” dedi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlililer’in Ramazan Bayramı’nı kutladığı yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bayramlarımız, birçok güzelliği buluşturur… İnsanlar, her türlü farklılık ve ayrılığı bir kenara bırakarak bayramlaşırlar; kucaklaşırlar. Bu manevi atmosferin, milli birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını umarım. Bu sayede, vatandaşlarımızın arasındaki insani bağların daha da güçlenmesini, birbirlerine duydukları sevginin hızla çoğalmasını temenni ediyorum. Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’i, sağlık ve afiyetle tamamlamanın mutluluğunu yaşarken, birlikte aynı heyecan ve sevinçle karşıladığımız Ramazan Bayramı’nızı, en içten duygularımla kutluyorum. Yüce Rabbimden, bu müstesna günün, insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Aileniz, yakınlarınız ve sevdiklerinizle, ağzınızın tadı bozulmadan geçireceğiniz sağlıklı, mutlu ve güzel günler sizinle olsun.”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 

Vatandaşlarımızın arasındaki insani bağların daha da güçlenmesini ve birbirlerine duydukları sevginin hızla çoğalmasını temenni eden Başkan Erdoğan, “Aileniz, yakınlarınız ve sevdiklerinizle, ağzınızın tadının bozulmadan geçireceğiniz sağlıklı, mutlu ve güzel günler sizinle olsun. Bayramınızı kutluyorum” dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlililer’in Ramazan Bayramı’nı kutladığı yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bayramlarımız, birçok güzelliği buluşturur… İnsanlar, her türlü farklılık ve ayrılığı bir kenara bırakarak bayramlaşırlar; kucaklaşırlar. Bu manevi atmosferin, milli birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını umarım. Bu sayede, vatandaşlarımızın arasındaki insani bağların daha da güçlenmesini, birbirlerine duydukları sevginin hızla çoğalmasını temenni ediyorum. Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’i, sağlık ve afiyetle tamamlamanın mutluluğunu yaşarken, birlikte aynı heyecan ve sevinçle karşıladığımız Ramazan Bayramı’nızı, en içten duygularımla kutluyorum. Yüce Rabbimden, bu müstesna günün, insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Aileniz, yakınlarınız ve sevdiklerinizle, ağzınızın tadı bozulmadan geçireceğiniz sağlıklı, mutlu ve güzel günler sizinle olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.