Ukrayna İş Dünyasından Başkan Zolan’a Ziyaret

DENİZLİ 03.12.2017 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ukrayna İş Dünyasından Başkan Zolan’a Ziyaret

Ukrayna’nın Zaporojiya kentinden gelen Sanayi ve Ticaret Odası heyeti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Ukrayna ile yakın ilişkilerimiz var. Bu ilişkilerin gelişmesi ve iki ülkenin ticaret hacminin gelişmesi hedeflenmeli” dedi.     Ukrayna’nın Zaporojiya Sanayi ve Ticaret Odası’ndan Denizli’de bir dizi temaslarda bulunmak için gelen iş adamları heyeti, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Türkiye Ukrayna İş Adamları Derneği Temsilcisi Halil Zeybek, Zaporojiya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Volodymyr Shamilov ve Zaporojiya kentinden gelen iş adamları katıldı. Kendilerine vakit ayırdıkları için Başkan Zolan’a teşekkür eden Voloydymyr Shamilov, “Denizli’de olmaktan dolayı çok mutluyuz. İki ülke arasında ticaretin gelişmesi ve Zaporojiya kenti ile Denizli’nin ortak çalışmaların altına imza atması için buradayız” dedi.   "İki ülkenin ticaret hacmi gelişmeli"   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli, kendi özelinde üreten bir şehir. Turizm ve tekstilin başkenti ve tarımda da tropikal meyveler dışında birçok ürün Denizli’de yetişiyor. Dünya kekik üretiminin yüzde 80’i Denizli’den karşılanıyor. Bunun yanında makine sanayi konusunda da oldukça gelişen bir şehiriz. Enerji konusunda da yapılan yatırımlarla bugün ciddi oranda enerji üretimine katkı sunan bir şehir. Ukrayna ile Türkiye’nin güçlü bağları var. Bu bağlamda Ukrayna ile Türkiye arasında yapılacak olan ve gelişecek olan ticaretin Denizli’nin de payı olması bizi mutlu eder” dedi.        

Ukrayna’nın Zaporojiya kentinden gelen Sanayi ve Ticaret Odası heyeti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Ukrayna ile yakın ilişkilerimiz var. Bu ilişkilerin gelişmesi ve iki ülkenin ticaret hacminin gelişmesi hedeflenmeli” dedi.

 

 

Ukrayna’nın Zaporojiya Sanayi ve Ticaret Odası’ndan Denizli’de bir dizi temaslarda bulunmak için gelen iş adamları heyeti, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Türkiye Ukrayna İş Adamları Derneği Temsilcisi Halil Zeybek, Zaporojiya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Volodymyr Shamilov ve Zaporojiya kentinden gelen iş adamları katıldı. Kendilerine vakit ayırdıkları için Başkan Zolan’a teşekkür eden Voloydymyr Shamilov, “Denizli’de olmaktan dolayı çok mutluyuz. İki ülke arasında ticaretin gelişmesi ve Zaporojiya kenti ile Denizli’nin ortak çalışmaların altına imza atması için buradayız” dedi.

 

"İki ülkenin ticaret hacmi gelişmeli"

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli, kendi özelinde üreten bir şehir. Turizm ve tekstilin başkenti ve tarımda da tropikal meyveler dışında birçok ürün Denizli’de yetişiyor. Dünya kekik üretiminin yüzde 80’i Denizli’den karşılanıyor. Bunun yanında makine sanayi konusunda da oldukça gelişen bir şehiriz. Enerji konusunda da yapılan yatırımlarla bugün ciddi oranda enerji üretimine katkı sunan bir şehir. Ukrayna ile Türkiye’nin güçlü bağları var. Bu bağlamda Ukrayna ile Türkiye arasında yapılacak olan ve gelişecek olan ticaretin Denizli’nin de payı olması bizi mutlu eder” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.