Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Denizli’de!

GÜNDEM 07.08.2020 - 11:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Denizli’de!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye geldi. Çardak Havalimanı’na iniş yapan Karaismailoğlu’nu, Vali Ali Fuat Atik ve beraberindeki heyet karşıladı.   Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bugün Denizli’de yapacağı bir dizi temas ve incelemeler için hava yoluyla Çardak Havalimanı’na iniş yaptı. Bakan Karaismailoğlu’nu Çardak Havalimanı’nda Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız karşıladı.     Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çardak Havalimanı’ndan, Honaz Tüneli’nde incelemelerde bulunmak üzere hareket etti. Karaismailoğlu, Honaz Tüneli’nden yapacağı inceleme sonrası, Denizli Valiliğini ziyarette bulunacak. Ardından program çerçevesinde ziyaretlerini gerçekleştirecek Bakan Karaismailoğlu, Denizli’den Uşak’a hareket edecek.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye geldi. Çardak Havalimanı’na iniş yapan Karaismailoğlu’nu, Vali Ali Fuat Atik ve beraberindeki heyet karşıladı.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bugün Denizli’de yapacağı bir dizi temas ve incelemeler için hava yoluyla Çardak Havalimanı’na iniş yaptı. Bakan Karaismailoğlu’nu Çardak Havalimanı’nda Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız karşıladı.

 

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çardak Havalimanı’ndan, Honaz Tüneli’nde incelemelerde bulunmak üzere hareket etti. Karaismailoğlu, Honaz Tüneli’nden yapacağı inceleme sonrası, Denizli Valiliğini ziyarette bulunacak. Ardından program çerçevesinde ziyaretlerini gerçekleştirecek Bakan Karaismailoğlu, Denizli’den Uşak’a hareket edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.