Ülkücü gençler duvar yazılarını temizledi

DENİZLİ 04.01.2020 - 08:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ülkücü gençler duvar yazılarını temizledi

Çivril Ülkü Ocakları üyesi gençler, çevredeki duvarlara yazılan ve kötü görüntü oluşturan yazıları temizledi. Özellikle kendi görüşlerini yansıtan yazıları temizlemekten geri kalmadılar.                        Ülkü Ocakları Çivril Şubesi’ne üye gençler, ilçe sokaklarında bazı duvarlara yazılan ve kötü görüntü oluşturan duvar yazılarını silerek temizledi. Duvarlara yazılan yazıların kötü görüntü oluşturduğunu düşünen gençler, özellikle kendi düşünce ve görüşlerini benimseyen ve duvarlara yazılan simge ve sloganları temizledi.   Temizlik işlemeni kendi istekleri ile yaptıklarını ifade eden ülkücü gençler “Biz yazmadık ama biz sildik. İnsanlarımızın evlerinin önüne yazılan yazımızı bize bir talep gelmemiş olmasına rağmen yine bizler sildik. Kimsenin emeğine helal getirmeden var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştular.     Kaynak: yesilcivrilgazetesi

Çivril Ülkü Ocakları üyesi gençler, çevredeki duvarlara yazılan ve kötü görüntü oluşturan yazıları temizledi. Özellikle kendi görüşlerini yansıtan yazıları temizlemekten geri kalmadılar.

                      

Ülkü Ocakları Çivril Şubesi’ne üye gençler, ilçe sokaklarında bazı duvarlara yazılan ve kötü görüntü oluşturan duvar yazılarını silerek temizledi. Duvarlara yazılan yazıların kötü görüntü oluşturduğunu düşünen gençler, özellikle kendi düşünce ve görüşlerini benimseyen ve duvarlara yazılan simge ve sloganları temizledi.

 

Temizlik işlemeni kendi istekleri ile yaptıklarını ifade eden ülkücü gençler “Biz yazmadık ama biz sildik. İnsanlarımızın evlerinin önüne yazılan yazımızı bize bir talep gelmemiş olmasına rağmen yine bizler sildik. Kimsenin emeğine helal getirmeden var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

 

Kaynak: yesilcivrilgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.