Ultrason Cihazı Bağışlayan İşadamına Rektör Bağ’dan Teşekkür

GÜNDEM 07.01.2017 - 10:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ultrason Cihazı Bağışlayan İşadamına Rektör Bağ’dan Teşekkür

Denizlili hayırsever işadamı Osman Aydınlı, PAÜ Hastanelerine ultrason cihazı bağışladı. Rektör Bağ, Aydınlı’yı makamında ağırlayarak teşekkür etti.

Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine bağışlar devam ediyor. Denizlili hayırsever işadamı Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı tarafından Endokrin Bölümü’nde kullanılmak üzere triod nodüllerinin tanı ve tedavisinde kullanılan, nodülde kanser olup olmadığının teşhisini sağlayan ultrason cihazı bağışlandı.   Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, hayırsever işadamı Osman Aydınlı’yı makamında ağırladı. Rektör Yardımcısı görevine getirilen Prof. Dr. Semin Melahat Fenkci’nin de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Bağ, “Denizli iş dünyası eğitim ve sağlık alanına yaptığı yatırımlarla Türkiye’ye örnek olmuştur. Bunun bir örneğini hayırsever işadamı Osman Aydınlı bir kez daha göstermiştir. Endokrin bölümüne cihaz bağışında bulunan Aydınlı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.      
Denizlili hayırsever işadamı Osman Aydınlı, PAÜ Hastanelerine ultrason cihazı bağışladı. Rektör Bağ, Aydınlı’yı makamında ağırlayarak teşekkür etti.

Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine bağışlar devam ediyor. Denizlili hayırsever işadamı Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı tarafından Endokrin Bölümü’nde kullanılmak üzere triod nodüllerinin tanı ve tedavisinde kullanılan, nodülde kanser olup olmadığının teşhisini sağlayan ultrason cihazı bağışlandı.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, hayırsever işadamı Osman Aydınlı’yı makamında ağırladı. Rektör Yardımcısı görevine getirilen Prof. Dr. Semin Melahat Fenkci’nin de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Bağ, “Denizli iş dünyası eğitim ve sağlık alanına yaptığı yatırımlarla Türkiye’ye örnek olmuştur. Bunun bir örneğini hayırsever işadamı Osman Aydınlı bir kez daha göstermiştir. Endokrin bölümüne cihaz bağışında bulunan Aydınlı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.



 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.