Ulu Önder Atatürk Denizli'de anıldı!

DENİZLİ 10.11.2018 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ulu Önder Atatürk Denizli'de anıldı!

Denizli'de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80'inci yılında törenle anıldı.   Denizli'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri, Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Sırasıyla Vali Hasan Karahan, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan anıta çelenk koydu.     Ardından Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05'te sirenler çaldı. İki dakika boyunca hayat adeta durdu. Trafiktekiler, araçlarından indi, yolda yürüyenler, Atası için saygı duruşuna geçti. Daha sonra ise İstiklal Marşı okundu.   Törene Vali Hasan Karahan, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, H.Teoman Sancar, Yasin Öztürk, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, idari ve askeri erkan ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.      

Denizli'de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80'inci yılında törenle anıldı.

 
Denizli'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri, Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Sırasıyla Vali Hasan Karahan, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan anıta çelenk koydu.

 

 

Ardından Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05'te sirenler çaldı. İki dakika boyunca hayat adeta durdu. Trafiktekiler, araçlarından indi, yolda yürüyenler, Atası için saygı duruşuna geçti. Daha sonra ise İstiklal Marşı okundu.

 

Törene Vali Hasan Karahan, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, H.Teoman Sancar, Yasin Öztürk, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, idari ve askeri erkan ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.