Ulus Caddesi'nde kaza!

DENİZLİ 10.09.2018 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ulus Caddesi'nde kaza!

Pamukkale İlçesi Ulus Caddesi üzerinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 2 araç çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.   Edinilen bilgiye göre, Dün gece 02.15 sıralarında Ulus Caddesi ile Bursa Caddesi’nin kesiştiği kavşakta dikkatsizlik sonucu 2 araç kazaya karıştı. Meydana gelen kazada 1 araç ağaca çarparken 1 araçta trafik ışığının direğine çarparak durdu. İddialara göre, bir aracın sürücüsünün alkollü ve ehliyeti olmadığı belirtildi.     Çevredekilerin yardımına koştuğu kaza, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada ciddi bir yaralanmanın olmadığı kazada, araçta bulunanlar ayakta kontrol edildi. Kaza nedeniyle 2 araçta maddi hasar meydana geldi. Kazada zarar gören araçlar çekici yardımı ile çekildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Pamukkale İlçesi Ulus Caddesi üzerinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 2 araç çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, Dün gece 02.15 sıralarında Ulus Caddesi ile Bursa Caddesi’nin kesiştiği kavşakta dikkatsizlik sonucu 2 araç kazaya karıştı. Meydana gelen kazada 1 araç ağaca çarparken 1 araçta trafik ışığının direğine çarparak durdu. İddialara göre, bir aracın sürücüsünün alkollü ve ehliyeti olmadığı belirtildi.

 

 

Çevredekilerin yardımına koştuğu kaza, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada ciddi bir yaralanmanın olmadığı kazada, araçta bulunanlar ayakta kontrol edildi. Kaza nedeniyle 2 araçta maddi hasar meydana geldi. Kazada zarar gören araçlar çekici yardımı ile çekildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.