Ümit Bahtiyar İddialı Konuştu: “Sarayköy Derman Belediyecilik İle Tanışacak”

SİYASET 22.01.2019 - 09:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ümit Bahtiyar İddialı Konuştu: “Sarayköy Derman Belediyecilik İle Tanışacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve beraberindeki heyet Sarayköy İlçesi’nde CHP Sarayköy Belediye Başkan Adayı Cengiz Demirci’nin düzenlemiş olduğu pilav hayrına katıldı.   Bahtiyar, “Sarayköy’e reva görülen bu eziyetin hesabını 31 Mart’ta soracağız. 1 Nisan sabahından itibaren Sarayköy’de hizmet üreten derman belediyecilik anlayışı hakim olacak” dedi.   “SARAYKÖY HAKETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞACAK” CHP Sarayköy Belediye Başkan Adayı Cengiz Demirci ile birlikte Sarayköylü vatandaşlarla bir araya gelen Ümit Bahtiyar vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Cengiz Demirci tarafından yapılan pilav hayrında konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar 2,5 yıldır bitirilemeyen üstyapı çalışmalarının Sarayköylüleri bezdirdiğini ifade etti. Sarayköy’ü Saraykent yapacağını iddia edenlerin Sarayköy’de mağduriyete neden olduğunu ilçede bir türlü tamamlanamayan üstyapı projelerine değinen Bahtiyar, “Sarayköy’ümüzün hak ettiği bu değil, Cengiz Başkanımız ile birlikte el ele, kimseyi kırmadan, birlikte hareket edeceğiz ve Sarayköy’de eziyet değil hizmet üreten bir anlayış hakim olacak” dedi.     “DERMAN BELEDİYECİLİK İLE HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ” Türkiye’de büyük bir değişimin zamanı geldiğini ifade eden Ümit Bahtiyar, “Bu değişimin başlangıcı da 31 Mart yerel seçimleri olacaktır. Sarayköy Denizli’nin en zengin ilçelerinden biriydi, bugün ki duruma baktığımızda en yoksul ilçelerimizden birisi konumuna yerleşti. 2,5 yıldır Sarayköy’e yapılan bu eziyetin hesabını sorma zamanı gelmiştir. 31 Mart’ta eziyet belediyeciliğinin ilacı Derman belediyecilik anlayışı ile, gönül belediyeciliği ile Sarayköy’ümüzü kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.   “GÜÇ BİRLİĞİMİZ İLE SARAYKÖY MUTLULUĞUN MERKEZİ OLACAK” Cengiz Demirci önderliğinde Sarayköy’de kurulan güç birliğinin önemli olduğunu vurgulayan Bahtiyar, “Cengiz Başkanımız ile birlikte 5 yıl boyunca Sarayköy’ümüzü üreten, zengin, mutlu insanların olduğu Sarayköy’e çevireceğiz. Ortak akılla, partililerimizin yapmış olduğu güç birliği ile göreceksiniz ki Sarayköy kendine yakışan projelerle anılan bir merkez olacak” diyerek vatandaşlardan destek istedi.   “MARTIN SONU BAHAR OLACAK, YÜZÜMÜZÜ GÜNEŞE DÖNECEĞİZ” CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ise “Ben Sarayköylü biri olarak, Millet İttifakının burada neler kadir olacağını bilen biri olarak, bugün buradan hem Sarayköy’e, hem Denizli’ye hayırlı olsun diyorum. Kolay bir süreç olmayacak ama sonunda kazanacağız. Martın sonu bahar olacak, yüzümüzü güneşe döneceğiz” diyerek hem Sarayköy’ün, hem Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Millet İttifakı tarafından kazanılacağına olan inancını dile getirdi.   Sarayköylü vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıları anlattıkları Ümit Bahtiyar ve Cengiz Demirci’ye destek sözü vererek, sorunların çözümü için kendilerine güvendiklerini belirttiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve beraberindeki heyet Sarayköy İlçesi’nde CHP Sarayköy Belediye Başkan Adayı Cengiz Demirci’nin düzenlemiş olduğu pilav hayrına katıldı.

 

Bahtiyar, “Sarayköy’e reva görülen bu eziyetin hesabını 31 Mart’ta soracağız. 1 Nisan sabahından itibaren Sarayköy’de hizmet üreten derman belediyecilik anlayışı hakim olacak” dedi.

 

“SARAYKÖY HAKETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞACAK”

CHP Sarayköy Belediye Başkan Adayı Cengiz Demirci ile birlikte Sarayköylü vatandaşlarla bir araya gelen Ümit Bahtiyar vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Cengiz Demirci tarafından yapılan pilav hayrında konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar 2,5 yıldır bitirilemeyen üstyapı çalışmalarının Sarayköylüleri bezdirdiğini ifade etti. Sarayköy’ü Saraykent yapacağını iddia edenlerin Sarayköy’de mağduriyete neden olduğunu ilçede bir türlü tamamlanamayan üstyapı projelerine değinen Bahtiyar, “Sarayköy’ümüzün hak ettiği bu değil, Cengiz Başkanımız ile birlikte el ele, kimseyi kırmadan, birlikte hareket edeceğiz ve Sarayköy’de eziyet değil hizmet üreten bir anlayış hakim olacak” dedi.

 

 

“DERMAN BELEDİYECİLİK İLE HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Türkiye’de büyük bir değişimin zamanı geldiğini ifade eden Ümit Bahtiyar, “Bu değişimin başlangıcı da 31 Mart yerel seçimleri olacaktır. Sarayköy Denizli’nin en zengin ilçelerinden biriydi, bugün ki duruma baktığımızda en yoksul ilçelerimizden birisi konumuna yerleşti. 2,5 yıldır Sarayköy’e yapılan bu eziyetin hesabını sorma zamanı gelmiştir. 31 Mart’ta eziyet belediyeciliğinin ilacı Derman belediyecilik anlayışı ile, gönül belediyeciliği ile Sarayköy’ümüzü kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.

 

“GÜÇ BİRLİĞİMİZ İLE SARAYKÖY MUTLULUĞUN MERKEZİ OLACAK”

Cengiz Demirci önderliğinde Sarayköy’de kurulan güç birliğinin önemli olduğunu vurgulayan Bahtiyar, “Cengiz Başkanımız ile birlikte 5 yıl boyunca Sarayköy’ümüzü üreten, zengin, mutlu insanların olduğu Sarayköy’e çevireceğiz. Ortak akılla, partililerimizin yapmış olduğu güç birliği ile göreceksiniz ki Sarayköy kendine yakışan projelerle anılan bir merkez olacak” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

 

“MARTIN SONU BAHAR OLACAK, YÜZÜMÜZÜ GÜNEŞE DÖNECEĞİZ”

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ise “Ben Sarayköylü biri olarak, Millet İttifakının burada neler kadir olacağını bilen biri olarak, bugün buradan hem Sarayköy’e, hem Denizli’ye hayırlı olsun diyorum. Kolay bir süreç olmayacak ama sonunda kazanacağız. Martın sonu bahar olacak, yüzümüzü güneşe döneceğiz” diyerek hem Sarayköy’ün, hem Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Millet İttifakı tarafından kazanılacağına olan inancını dile getirdi.

 

Sarayköylü vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıları anlattıkları Ümit Bahtiyar ve Cengiz Demirci’ye destek sözü vererek, sorunların çözümü için kendilerine güvendiklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.