Üniversite’de Yalnız Değilsiniz AGD Var

EĞİTİM 21.08.2017 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Üniversite’de Yalnız Değilsiniz AGD Var

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu, PAÜ’ye kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri, “Üniversitede yalnız değilsiniz! Çünkü AGD var” sloganıyla karşılıyor.   Konuyla ilgili açıklama yapan AGD Üniversite Komisyon Başkanı Ahmet Taha Feten, “Bizler hakkın hakim olması, gençlerin seviyeli, seciyeli, ahlaklı, kaliteli, kariyerli yetişmesi için gece gündüz demeden gençlere hizmet eden bir gençlik hareketiyiz. İşte bu bağlamda Denizli’mize gelen üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerimizi karşılamak ve onları yalnız bırakmamak için çalışmalar yapıyoruz. Bizler,  “Milletin başına dert açacak bir nesil değil, ümmetin geleceğini kurtaracak bir nesil yetiştirme çabasındayız.”  dedi.   BURS İMKANI Öğrencilere rehberlik hizmetlerini en iyi sunmak için efor sarf ettiklerini belirten Başkan Feten, “www.agduniversite.com” internet adresinden kayıt yaptıran Öğrencilerimize gerek barınma ve yurt imkanları sağlayarak, gerekse burs imkanı sağlayarak onlara destek olmaya çalışacağız. Denizli’ye gelip bizi arayan bütün gençlerimizi oldukları yerden alıp, onlara her türlü yardımı yapıyoruz. Bir nebzede olsa onları yalnız bırakmıyoruz. Ve döndüklerinde iyi ki AGD vardı demelerini istiyoruz” dedi.   BOŞ VAKİT YOK Başkan Feten, “Yıl içerisin de yapmış olduğumuz birçok etkinlikle öğrencilerimiz okul hayatında boşa vakit geçirmelerini engellemiş oluyoruz. Kimi zaman kültürel gezilerle, kimi zaman sosyal faaliyetlerle, konferanslar, panel ve eğitimlerle, kimi zamanda kitap okumaları, spor ve çeşitli kurslarla öğrencilerimizin bir yılını boş geçirmeden dolu dolu ve hayatına bir çok şey katmasını sağlıyoruz” diye konuştu.      

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu, PAÜ’ye kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri, “Üniversitede yalnız değilsiniz! Çünkü AGD var” sloganıyla karşılıyor.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan AGD Üniversite Komisyon Başkanı Ahmet Taha Feten, “Bizler hakkın hakim olması, gençlerin seviyeli, seciyeli, ahlaklı, kaliteli, kariyerli yetişmesi için gece gündüz demeden gençlere hizmet eden bir gençlik hareketiyiz. İşte bu bağlamda Denizli’mize gelen üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerimizi karşılamak ve onları yalnız bırakmamak için çalışmalar yapıyoruz. Bizler,  “Milletin başına dert açacak bir nesil değil, ümmetin geleceğini kurtaracak bir nesil yetiştirme çabasındayız.”  dedi.

 

BURS İMKANI

Öğrencilere rehberlik hizmetlerini en iyi sunmak için efor sarf ettiklerini belirten Başkan Feten, “www.agduniversite.com” internet adresinden kayıt yaptıran Öğrencilerimize gerek barınma ve yurt imkanları sağlayarak, gerekse burs imkanı sağlayarak onlara destek olmaya çalışacağız. Denizli’ye gelip bizi arayan bütün gençlerimizi oldukları yerden alıp, onlara her türlü yardımı yapıyoruz. Bir nebzede olsa onları yalnız bırakmıyoruz. Ve döndüklerinde iyi ki AGD vardı demelerini istiyoruz” dedi.

 

BOŞ VAKİT YOK

Başkan Feten, “Yıl içerisin de yapmış olduğumuz birçok etkinlikle öğrencilerimiz okul hayatında boşa vakit geçirmelerini engellemiş oluyoruz. Kimi zaman kültürel gezilerle, kimi zaman sosyal faaliyetlerle, konferanslar, panel ve eğitimlerle, kimi zamanda kitap okumaları, spor ve çeşitli kurslarla öğrencilerimizin bir yılını boş geçirmeden dolu dolu ve hayatına bir çok şey katmasını sağlıyoruz” diye konuştu.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.