Üniversite’de yalnız değilsiniz AGD var hayat rehberiniz Kur’an olsun

EĞİTİM 05.09.2018 - 12:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Üniversite’de yalnız değilsiniz AGD var hayat rehberiniz Kur’an olsun

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi, PAÜ’ye kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri, “Üniversitede yalnız değilsiniz. Çünkü AGD var” sloganıyla karşılıyor.      Konuyla ilgili açıklama yapan AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, “Bizler hakkın hakim olması, gençlerin seviyeli, seciyeli, ahlaklı, kaliteli, kariyerli yetişmesi için gece gündüz demeden gençlere hizmet eden bir gençlik hareketiyiz. İşte bu bağlamda Denizli’mize gelen üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerimizi karşılamak ve onları yalnız bırakmamak için çalışmalar yapıyoruz. Bizler,  “Milletin başına dert açacak bir nesil değil, ümmetin geleceğini kurtaracak bir nesil yetiştirme çabasındayız.”  dedi.     HER ÖĞRENCİYE BARINMA VE BURS İMKANI Öğrencilere rehberlik hizmetlerini en iyi sunmak için efor sarf ettiklerini belirten Başkan Öztürk, “www.agduniversite.com” internet adresinden kayıt yaptıran Öğrencilerimize gerek barınma gerekse burs imkanları sağlayarak onlara destek olmaya çalışacağız. Denizli’ye gelip bizi arayan bütün gençlerimizi oldukları yerden alıp, onlara her türlü yardımı yapıyoruz. Bir nebzede olsa onları yalnız bırakmıyoruz. Ve döndüklerinde iyi ki AGD vardı demelerini istiyoruz” dedi.     BOŞ VAKİT YOK   Başkan Öztürk, “Yıl içerisin de yapmış olduğumuz birçok etkinlikle öğrencilerimiz okul hayatında boşa vakit geçirmelerini engellemiş oluyoruz. Kimi zaman kültürel gezilerle, kimi zaman sosyal faaliyetlerle, konferanslar, panel ve eğitimlerle, kimi zamanda kitap okumaları, spor ve çeşitli kurslarla öğrencilerimizin bir yılını boş geçirmeden dolu dolu ve hayatına bir çok şey katmasını sağlıyoruz” diye konuştu.     HER ÖĞRENCİYE KUR’AN-I KERİM MEALİ      Üniversite hayatınız hayırlı olsun hayat rehberiniz Kur’an olsun sloganıyla da Üniversiteye yeni başlayan kardeşlerimize Mahmut Toptaş Hocamızın hazırlamış olduğu Kur’an-ı Kerîm Meali’ni hediye ediyoruz. Bu bağlamda ‘Hediyem Kur’an Olsun’ kampanyasını başlattık. Çabamız ve gayretimiz Kur’an’a bağlı nesillerin yetişmesidir.     “BATI ‘YOK OLUŞ’ MEDENİYETİDİR”   Türkiye’nin geleceğinin teminatı olan gençlerin önüne, kendi tarihi, kültürü ve misyonundan uzaklaştırmaya yönelik engellerin konulduğunu ifade eden Öztürk, “Bizlere tek çare olarak gösterilen Batı medeniyetinin aslında bir çare değil, bir yok oluş medeniyeti olduğunu görüyoruz. Bin yıldır bu ülkeden, bu coğrafyadan tüm insanlığa adaletle hükmetmiş bir milletin, bu büyük İslam medeniyetinin evlatları olarak, genç neslimizi Kur’an Meali ile buluşturuyor olmaktan son derece mutluyuz” diye konuştu.   “GENÇLİĞİMİZ HER ŞEYİMİZ”   Açıklamasında, “Kur’an ahlâkıyla ahlâklanmadıkça bizim ülkemizin geleceği garanti altına alınamaz” ifadelerine yer veren Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençliğimiz bizim her şeyimiz, Anadolu Gençlik Derneği’nin niyeti gençliğimize, Kur’an ahlakıyla ahlaklanmasını ve Batı medeniyetinin değil İslam medeniyetinin bir evladı olduğunu hatırlatmayı sağlamaktır.”     

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi, PAÜ’ye kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri, “Üniversitede yalnız değilsiniz. Çünkü AGD var” sloganıyla karşılıyor.

 

 

 Konuyla ilgili açıklama yapan AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, “Bizler hakkın hakim olması, gençlerin seviyeli, seciyeli, ahlaklı, kaliteli, kariyerli yetişmesi için gece gündüz demeden gençlere hizmet eden bir gençlik hareketiyiz. İşte bu bağlamda Denizli’mize gelen üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerimizi karşılamak ve onları yalnız bırakmamak için çalışmalar yapıyoruz. Bizler,  “Milletin başına dert açacak bir nesil değil, ümmetin geleceğini kurtaracak bir nesil yetiştirme çabasındayız.”  dedi.

 

 

HER ÖĞRENCİYE BARINMA VE BURS İMKANI


Öğrencilere rehberlik hizmetlerini en iyi sunmak için efor sarf ettiklerini belirten Başkan Öztürk, www.agduniversite.com internet adresinden kayıt yaptıran Öğrencilerimize gerek barınma gerekse burs imkanları sağlayarak onlara destek olmaya çalışacağız. Denizli’ye gelip bizi arayan bütün gençlerimizi oldukları yerden alıp, onlara her türlü yardımı yapıyoruz. Bir nebzede olsa onları yalnız bırakmıyoruz. Ve döndüklerinde iyi ki AGD vardı demelerini istiyoruz” dedi.

 

 

BOŞ VAKİT YOK

 

Başkan Öztürk, “Yıl içerisin de yapmış olduğumuz birçok etkinlikle öğrencilerimiz okul hayatında boşa vakit geçirmelerini engellemiş oluyoruz. Kimi zaman kültürel gezilerle, kimi zaman sosyal faaliyetlerle, konferanslar, panel ve eğitimlerle, kimi zamanda kitap okumaları, spor ve çeşitli kurslarla öğrencilerimizin bir yılını boş geçirmeden dolu dolu ve hayatına bir çok şey katmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

 

 

HER ÖĞRENCİYE KUR’AN-I KERİM MEALİ   

 

Üniversite hayatınız hayırlı olsun hayat rehberiniz Kur’an olsun sloganıyla da Üniversiteye yeni başlayan kardeşlerimize Mahmut Toptaş Hocamızın hazırlamış olduğu Kur’an-ı Kerîm Meali’ni hediye ediyoruz. Bu bağlamda ‘Hediyem Kur’an Olsun’ kampanyasını başlattık. Çabamız ve gayretimiz Kur’an’a bağlı nesillerin yetişmesidir.

 

 

“BATI ‘YOK OLUŞ’ MEDENİYETİDİR”

 

Türkiye’nin geleceğinin teminatı olan gençlerin önüne, kendi tarihi, kültürü ve misyonundan uzaklaştırmaya yönelik engellerin konulduğunu ifade eden Öztürk, “Bizlere tek çare olarak gösterilen Batı medeniyetinin aslında bir çare değil, bir yok oluş medeniyeti olduğunu görüyoruz. Bin yıldır bu ülkeden, bu coğrafyadan tüm insanlığa adaletle hükmetmiş bir milletin, bu büyük İslam medeniyetinin evlatları olarak, genç neslimizi Kur’an Meali ile buluşturuyor olmaktan son derece mutluyuz” diye konuştu.

 

“GENÇLİĞİMİZ HER ŞEYİMİZ”

 

Açıklamasında, “Kur’an ahlâkıyla ahlâklanmadıkça bizim ülkemizin geleceği garanti altına alınamaz” ifadelerine yer veren Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençliğimiz bizim her şeyimiz, Anadolu Gençlik Derneği’nin niyeti gençliğimize, Kur’an ahlakıyla ahlaklanmasını ve Batı medeniyetinin değil İslam medeniyetinin bir evladı olduğunu hatırlatmayı sağlamaktır.”   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.