Üniversiteli hanımlar camide buluştu

GÜNDEM 20.03.2017 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Üniversiteli hanımlar camide buluştu

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Hanımlar Üniversite Komisyonlarının her ay düzenlediği “Cami Buluşması” etkinliği bu ay Mehmet Akif Ersoy Camisinde gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Camisinde bir araya gelen Üniversiteli hanımlar, namaz kıldı, dua etti, Kur’an okudu ve sohbet ettiler.     Konuyla ilgili açıklama yapan AGD Denizli Hanımlar Üniversite Komisyon Başkanı Esra Çevikalpli, “Çağrımıza kulak verip camilere koşan genç kardeşlerimiz bize yeniden göstermiştir ki, aynı yöne aynı muhabbetle yöneldiğimizde hiçbir şey kardeşliğimizin önüne geçemeyecektir” dedi     Çevikalpli, “Bu etkinliği yapmamızdaki amaç Üniversiteli hanım kardeşlerimizle birlikte hayatımızın merkezine yeniden camilerimizin gelmesini sağlamak, camilerimizin manevi havasını hmek, Üniversiteli hanım kardeşlerimize ulaşarak onlarla muhabbet bağlarını güçlendirmek amacı ile düzenledik dedi.     Cami çıkışında Üniversiteli hanımlara kek ikram edildi.
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Hanımlar Üniversite Komisyonlarının her ay düzenlediği “Cami Buluşması” etkinliği bu ay Mehmet Akif Ersoy Camisinde gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Camisinde bir araya gelen Üniversiteli hanımlar, namaz kıldı, dua etti, Kur’an okudu ve sohbet ettiler.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan AGD Denizli Hanımlar Üniversite Komisyon Başkanı Esra Çevikalpli, “Çağrımıza kulak verip camilere koşan genç kardeşlerimiz bize yeniden göstermiştir ki, aynı yöne aynı muhabbetle yöneldiğimizde hiçbir şey kardeşliğimizin önüne geçemeyecektir” dedi

 

 

Çevikalpli, “Bu etkinliği yapmamızdaki amaç Üniversiteli hanım kardeşlerimizle birlikte hayatımızın merkezine yeniden camilerimizin gelmesini sağlamak, camilerimizin manevi havasını hmek, Üniversiteli hanım kardeşlerimize ulaşarak onlarla muhabbet bağlarını güçlendirmek amacı ile düzenledik dedi.

 

 

Cami çıkışında Üniversiteli hanımlara kek ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.