Ünlü yönetmen ve oyuncu Gündüz Çameli’de

KÜLTÜR 23.08.2018 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ünlü yönetmen ve oyuncu Gündüz Çameli’de

Ünlü animasyon dizisi “İstanbul Muhafızları” filminin yapımcısı M.Ammar Gündüz İstanbul’dan Taş Konaklar için gelerek sürpriz yaptı. Film, dizi, animasyon, sinema ve belgesel yapımcısı, yönetmen ve oyuncu M. Ammar Gündüz Çameli İlçesini ziyaret etti   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ın ziyaretinde kendisine eşlik etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gündüz , “Başkanımız bize güzel Çameli'yi gezdiriyor. Böyle değerli bir başkanı olduğu için Çameli çok şanslı” dedi. Çameli'nin hem yemek kültürü hem de doğal alanları ile anılan bir yer olduğunu belirten Gündüz, ilçe halkının bu güzelliklerle iç içe olmasından dolayı çok şanslı olduğunu Türkiye genelinde hava sıcaklarının mevsim normallerin üstünde olmasına rağmen Çameli'nin doğal kliması ile serin bir bayram geçirdiklerini dile getirerek Çameli Buz Gibi dedi     Başkan Arslan ile olan fotoğraf çekimini sosyal medya  hesabından paylaşmayı da ihmal etmeyen  Gündüz bu paylaşımı, kısa sürede on binlerce takipçisinin beğenisi topladı. İlçemize, yöremize ve tesisimize hayran kalan film, dizi, animasyon, sinema ve belgesel yapımcısı M. Ammar Gündüz yapımcı, yönetmen ve oyuncu tanıdıklarına Taş Konakları kesinlikle tavsiye edeceğini söyledi.  

Ünlü animasyon dizisi “İstanbul Muhafızları” filminin yapımcısı M.Ammar Gündüz İstanbul’dan Taş Konaklar için gelerek sürpriz yaptı. Film, dizi, animasyon, sinema ve belgesel yapımcısı, yönetmen ve oyuncu M. Ammar Gündüz Çameli İlçesini ziyaret etti

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ın ziyaretinde kendisine eşlik etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gündüz , “Başkanımız bize güzel Çameli'yi gezdiriyor. Böyle değerli bir başkanı olduğu için Çameli çok şanslı” dedi.

Çameli'nin hem yemek kültürü hem de doğal alanları ile anılan bir yer olduğunu belirten Gündüz, ilçe halkının bu güzelliklerle iç içe olmasından dolayı çok şanslı olduğunu Türkiye genelinde hava sıcaklarının mevsim normallerin üstünde olmasına rağmen Çameli'nin doğal kliması ile serin bir bayram geçirdiklerini dile getirerek Çameli Buz Gibi dedi

 

 

Başkan Arslan ile olan fotoğraf çekimini sosyal medya  hesabından paylaşmayı da ihmal etmeyen  Gündüz bu paylaşımı, kısa sürede on binlerce takipçisinin beğenisi topladı. İlçemize, yöremize ve tesisimize hayran kalan film, dizi, animasyon, sinema ve belgesel yapımcısı M. Ammar Gündüz yapımcı, yönetmen ve oyuncu tanıdıklarına Taş Konakları kesinlikle tavsiye edeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.