Ünlü youtuber'in Pamukkale videosu çok beğenildi!

DENİZLİ 30.12.2018 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ünlü youtuber'in Pamukkale videosu çok beğenildi!

Ünlü YouTuber Abdullah Enes'in geçtiğimiz günlerde Denizli'de çekmiş olduğu video, birçok kişi tarafından beğeni aldı. Video kısa sürede 17 bin izlenmeyi geçti.   Video paylaşım platformu YouTube'da içerik üreten Abdullah Enes, farklı konularda röportajlar yaparak izleyicilerin beğenisini topluyor. Mikrofesto kanalı üzerinden  videolarını paylaşan YouTuber, Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin davetlisi olarak Denizli'ye geldi. Denizli'nin tarihi ve antik yerlerini ziyaret eden Enes, Pamukkale'ye hayran kaldı. Ünlü YouTuber ayrıca Denizlili vatandaşlarla da kahkaha dolu bir röportaj gerçekleştirdi. 30 bine yakın abonesi olan Mikrofesto kanalından paylaşılan video, kısa sürede 17 bin izlenmeye ulaştı ve birçok beğeni aldı.   Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar, Pamukkale'nin tanıtımı için çok çalıştıklarını belirtti. Gençlik Meclisi olarak birçok yeni proje de ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Serdar,"Gençlik Meclisi olarak her zaman önceliğimiz Pamukkale ilçemizi daha büyük kitlelere tanıtmak. Bu kapsamda arkadaşlarımızla beraber böyle bir proje geldi aklımıza. Çünkü artık gençler televizyondan çok Youtube'u izliyor. Bu kapsamda Abdullah Enes beye ulaştık ve çok sağolsun o da bizi kırmadı. Onunla beraber Pamukkale'nin tanıtımı için çok güzel iş ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Allah'ın izniyle önümüzdeki günlerde birçok farklı projeye de imza atacağız." dedi.   

Ünlü YouTuber Abdullah Enes'in geçtiğimiz günlerde Denizli'de çekmiş olduğu video, birçok kişi tarafından beğeni aldı. Video kısa sürede 17 bin izlenmeyi geçti.

 

Video paylaşım platformu YouTube'da içerik üreten Abdullah Enes, farklı konularda röportajlar yaparak izleyicilerin beğenisini topluyor. Mikrofesto kanalı üzerinden  videolarını paylaşan YouTuber, Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin davetlisi olarak Denizli'ye geldi. Denizli'nin tarihi ve antik yerlerini ziyaret eden Enes, Pamukkale'ye hayran kaldı. Ünlü YouTuber ayrıca Denizlili vatandaşlarla da kahkaha dolu bir röportaj gerçekleştirdi. 30 bine yakın abonesi olan Mikrofesto kanalından paylaşılan video, kısa sürede 17 bin izlenmeye ulaştı ve birçok beğeni aldı.

 

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar, Pamukkale'nin tanıtımı için çok çalıştıklarını belirtti. Gençlik Meclisi olarak birçok yeni proje de ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Serdar,"Gençlik Meclisi olarak her zaman önceliğimiz Pamukkale ilçemizi daha büyük kitlelere tanıtmak. Bu kapsamda arkadaşlarımızla beraber böyle bir proje geldi aklımıza. Çünkü artık gençler televizyondan çok Youtube'u izliyor. Bu kapsamda Abdullah Enes beye ulaştık ve çok sağolsun o da bizi kırmadı. Onunla beraber Pamukkale'nin tanıtımı için çok güzel iş ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Allah'ın izniyle önümüzdeki günlerde birçok farklı projeye de imza atacağız." dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.