Üretim ve Ticaretin Kalbi MÜSİAD EXPO’da Attı

EKONOMİ 23.11.2020 - 15:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Üretim ve Ticaretin Kalbi MÜSİAD EXPO’da Attı

Pandemi sonrasında yapılan en büyük fuar olan MÜSİAD EXPO, 40 binden fazla şirketi temsil eden, on binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Hibrit olarak gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020’yi online olarak ziyaret edenlerin sayısının ise milyonlara ulaşması bekleniyor.   Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’ın iki yılda bir düzenlediği MÜSİAD EXPO 2020 Ticaret Fuarını değerlendiren MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, “Bu yıl 18.’si düzenlenen fuarımızda, 40 binden fazla şirketi temsil eden on binlerce ziyaretçi fiziksel olarak ağırlandı. TÜYAP’ta 10 salonda 70 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen fuarda 8 binin üzerinde B2B iş görüşmesi yapıldı. MÜSİAD Denizli Şube üyelerimizin de stand ve ziyaretçi düzeyinde katılım sağladığı fuarımızda,Pakistan, Kazakistan, Sudan, Libya, Katar, Nijerya, Güney Afrika, İran, Irak ve Venezuela başta olmak üzere, 50 ülkeden 400 yabancı alım heyetinin katıldığı fuar pek çok organizasyona da ev sahipliği yapıldı.Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım gösterdiği MÜSİAD EXPO Fuarı kapsamında uluslararası ticaretin önemli oyuncuları sayılan fahri konsolosları bir araya getiren “MÜSİAD-Dünya Fahri Konsolosları Ticaret ve Diploması Zirvesi”, 82 fahri konsolosun katılımıyla gerçekleşti.” ifadelerini kullandı.     Mehmet Akgün, “MÜSİAD EXPO 2020’nin bu yılki ilklerinden biri fuarda açılan ‘Girişimcilik Alanı’ oldu. Türkiye’nin önemli gücü haline gelen ve dünyada ses getiren yatırımlar, ziyaretçilerle buluştu. Fuarda yer alan MÜSİAD Vadisi’nde Akıllı Tarım Kent Projesi, Karavan Park Projesi, Pandemi (Sahra) Hastanesi ile MÜSİAD’ın Milli Üretim Üssü olacak Yatırım, Üretim ve Ticaret Üsleri projeleri başta olmak üzere MÜSİAD Future, MÜSİAD Innova, MÜSİAD Invest, MÜSİAD Akademi, 2023 YEREL ve MÜSİAD TIA markalarının da lansmanları yapıldı. Ayrıca MÜSİAD EXPO’da milli elektrikli araçların gösterimi de gerçekleştirildi” dedi.     Başkan Akgün, “Sıkıntılı günlerden geçtiğimiz böyle bir dönemde, böylesine kapsamlı bir organizasyonu tüm sağlık tedbirlerini alarak gerçekleştiren MÜSİAD Genel merkezimizi tebrik ediyoruz. Başta Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan, yönetim kurulu üyeleri ve organizasyon komitesine teşekkür ediyor, ülkemiz için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.    

Pandemi sonrasında yapılan en büyük fuar olan MÜSİAD EXPO, 40 binden fazla şirketi temsil eden, on binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Hibrit olarak gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020’yi online olarak ziyaret edenlerin sayısının ise milyonlara ulaşması bekleniyor.

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’ın iki yılda bir düzenlediği MÜSİAD EXPO 2020 Ticaret Fuarını değerlendiren MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, “Bu yıl 18.’si düzenlenen fuarımızda, 40 binden fazla şirketi temsil eden on binlerce ziyaretçi fiziksel olarak ağırlandı. TÜYAP’ta 10 salonda 70 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen fuarda 8 binin üzerinde B2B iş görüşmesi yapıldı. MÜSİAD Denizli Şube üyelerimizin de stand ve ziyaretçi düzeyinde katılım sağladığı fuarımızda,Pakistan, Kazakistan, Sudan, Libya, Katar, Nijerya, Güney Afrika, İran, Irak ve Venezuela başta olmak üzere, 50 ülkeden 400 yabancı alım heyetinin katıldığı fuar pek çok organizasyona da ev sahipliği yapıldı.Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım gösterdiği MÜSİAD EXPO Fuarı kapsamında uluslararası ticaretin önemli oyuncuları sayılan fahri konsolosları bir araya getiren “MÜSİAD-Dünya Fahri Konsolosları Ticaret ve Diploması Zirvesi”, 82 fahri konsolosun katılımıyla gerçekleşti.” ifadelerini kullandı.

 

 

Mehmet Akgün, “MÜSİAD EXPO 2020’nin bu yılki ilklerinden biri fuarda açılan ‘Girişimcilik Alanı’ oldu. Türkiye’nin önemli gücü haline gelen ve dünyada ses getiren yatırımlar, ziyaretçilerle buluştu. Fuarda yer alan MÜSİAD Vadisi’nde Akıllı Tarım Kent Projesi, Karavan Park Projesi, Pandemi (Sahra) Hastanesi ile MÜSİAD’ın Milli Üretim Üssü olacak Yatırım, Üretim ve Ticaret Üsleri projeleri başta olmak üzere MÜSİAD Future, MÜSİAD Innova, MÜSİAD Invest, MÜSİAD Akademi, 2023 YEREL ve MÜSİAD TIA markalarının da lansmanları yapıldı. Ayrıca MÜSİAD EXPO’da milli elektrikli araçların gösterimi de gerçekleştirildi” dedi.

 

 

Başkan Akgün, “Sıkıntılı günlerden geçtiğimiz böyle bir dönemde, böylesine kapsamlı bir organizasyonu tüm sağlık tedbirlerini alarak gerçekleştiren MÜSİAD Genel merkezimizi tebrik ediyoruz. Başta Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan, yönetim kurulu üyeleri ve organizasyon komitesine teşekkür ediyor, ülkemiz için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.