Uşak'ta rehine krizi: Bir polis şehit oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2019 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Uşak'ta rehine krizi: Bir polis şehit oldu

Denizli’nin en yakın komşu illerinden Uşak'ta birlikte yaşadığı kadını rehin alan şüpheli, olay yerine sevk edilen polislere ateş açtı. Olayda bir polisimiz şehit olurken, şüpheli vurularak etkisiz hale getirildi.   1 POLİS ŞEHİT OLDU, SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ Uşak'ın Banaz ilçesinde bir kişi birlikte yaşadığı kadını rehin aldı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ancak şüpheli, bölgeye gelen polislere ateş açtı. Olayda ağır yaralanan 1 polis kaldırıldığı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu.   Silahlı saldırgan ise diğer polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.  

Denizli’nin en yakın komşu illerinden Uşak'ta birlikte yaşadığı kadını rehin alan şüpheli, olay yerine sevk edilen polislere ateş açtı. Olayda bir polisimiz şehit olurken, şüpheli vurularak etkisiz hale getirildi.

 

1 POLİS ŞEHİT OLDU, SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Uşak'ın Banaz ilçesinde bir kişi birlikte yaşadığı kadını rehin aldı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ancak şüpheli, bölgeye gelen polislere ateş açtı. Olayda ağır yaralanan 1 polis kaldırıldığı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu.

 

Silahlı saldırgan ise diğer polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.