Usta Gazeteci Portakal'ın Gelişine AK Parti ve MHP'den Tepki

SİYASET 09.01.2020 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Usta Gazeteci Portakal'ın Gelişine AK Parti ve MHP'den Tepki

Merkezefendi Belediyesi tarafından Gazeteci Yazar, FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın söyleyişi yapmak üzere davet edilmesi AK Parti Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Yavuz Aki ile MHP Grup Başkan Vekili Fırat Dağdeviren tarafından basın toplantısı düzenlenerek tepki gösterildi.   Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Usta Gazeteci Fatih Portakal, "Türkiye'de Neler Oluyor?" konulu söyleşi yapmak üzere davet etti. 11 Ocak'ta gerçekleşecek olan bu programa AK Parti ve MHP’den tepki geldi. Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyeleri adına açıklama yapan Aki ile Dağdeviren tepkilerini ortaya koyarak Merkezefendi Belediye yönetiminin bu programı iptal etmesi için çağrıda bulundu. Basın açıklamasını okuyan AK Parti Merkezefendi Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Aki, "Seçim öncesi Merkezefendi Belediyesi'nin kapısının güya vatandaşına kapalı olduğunu ancak kendileri seçildikten sonra hiç bir vatandaşımıza kapanmayacağını söyleyenler; geldiğimiz noktada belediyenin fiziki anlamda kapının vatandaşlara kapanmasından sonra şimdi de sosyal medya kapısı da kapatılmıştır. Belediye'nin kurumsal medya hesabından yorum ve eleştiri yapan vatandaşlarımıza sosyal medya üzerinden engellemeler yapılmıştır. Bu mu CHP'nin halkçılık anlayışı, bu mu demokrasi anlayışı. Bu ne tahammülsüzlüktür. Hiç kimsenin böyle bir uygulama yapma hakkı yoktur. Çünkü Merkezefendi Belediyesi tüm Merkezefendi'de yaşayanların ortak paydasıdır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Merkezefendi de  yönetime gelen CHP, belediye bütçesi ile Kahraman Ordumuza 'İşgalci' diye Ülkemizin Libya ile yaptığı anlaşmadan sonra ise emperyalist ve sömürgeci benzetmesi yapan Amerika'nın Kanalı FOX TV Sunucusunu ilçemize getiriyor. Söz konusu anlaşma ile Türkiye başkalarının değil, kendi öz kaynaklarının peşindedir. Biz hemşehrilerimizin söyleşilerle buluşmasına karşı değiliz. Biz sınırlarımız dışında yaşanan konjonktürel olaylarda Devletimizin ve Milletimizin yanında tavır almayanların ilçemizde bir söyleşiye getirilmesine karşıyız. Bu vesile ile burada Merkezefendi Belediye Meclisi AK Parti Grubu ve MHP Grubu olarak haklı tepkimizi ortaya koyuyoruz. Bir an önce Merkezefendi Belediye yönetiminin bu yanlıştan dönmesini, bu programın iptal edilmesini istiyoruz" sözlerine yer verildi.      

Merkezefendi Belediyesi tarafından Gazeteci Yazar, FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın söyleyişi yapmak üzere davet edilmesi AK Parti Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Yavuz Aki ile MHP Grup Başkan Vekili Fırat Dağdeviren tarafından basın toplantısı düzenlenerek tepki gösterildi.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Usta Gazeteci Fatih Portakal, "Türkiye'de Neler Oluyor?" konulu söyleşi yapmak üzere davet etti. 11 Ocak'ta gerçekleşecek olan bu programa AK Parti ve MHP’den tepki geldi. Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyeleri adına açıklama yapan Aki ile Dağdeviren tepkilerini ortaya koyarak Merkezefendi Belediye yönetiminin bu programı iptal etmesi için çağrıda bulundu. Basın açıklamasını okuyan AK Parti Merkezefendi Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Aki, "Seçim öncesi Merkezefendi Belediyesi'nin kapısının güya vatandaşına kapalı olduğunu ancak kendileri seçildikten sonra hiç bir vatandaşımıza kapanmayacağını söyleyenler; geldiğimiz noktada belediyenin fiziki anlamda kapının vatandaşlara kapanmasından sonra şimdi de sosyal medya kapısı da kapatılmıştır. Belediye'nin kurumsal medya hesabından yorum ve eleştiri yapan vatandaşlarımıza sosyal medya üzerinden engellemeler yapılmıştır. Bu mu CHP'nin halkçılık anlayışı, bu mu demokrasi anlayışı. Bu ne tahammülsüzlüktür. Hiç kimsenin böyle bir uygulama yapma hakkı yoktur. Çünkü Merkezefendi Belediyesi tüm Merkezefendi'de yaşayanların ortak paydasıdır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Merkezefendi de  yönetime gelen CHP, belediye bütçesi ile Kahraman Ordumuza 'İşgalci' diye Ülkemizin Libya ile yaptığı anlaşmadan sonra ise emperyalist ve sömürgeci benzetmesi yapan Amerika'nın Kanalı FOX TV Sunucusunu ilçemize getiriyor. Söz konusu anlaşma ile Türkiye başkalarının değil, kendi öz kaynaklarının peşindedir. Biz hemşehrilerimizin söyleşilerle buluşmasına karşı değiliz. Biz sınırlarımız dışında yaşanan konjonktürel olaylarda Devletimizin ve Milletimizin yanında tavır almayanların ilçemizde bir söyleşiye getirilmesine karşıyız. Bu vesile ile burada Merkezefendi Belediye Meclisi AK Parti Grubu ve MHP Grubu olarak haklı tepkimizi ortaya koyuyoruz. Bir an önce Merkezefendi Belediye yönetiminin bu yanlıştan dönmesini, bu programın iptal edilmesini istiyoruz" sözlerine yer verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.