Üvey kızına taciz iddiası ile suçlanan üvey baba serbest bırakıldı

ASAYİŞ 11.07.2018 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Üvey kızına taciz iddiası ile suçlanan üvey baba serbest bırakıldı

Denizli'de üvey kızına taciz iddiası ile gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen üvey baba serbest bırakıldı.   Pamukkale İlçesi Korucuk Mahallesi’nde üvey kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile üvey baba gözaltına alındı. 6 yaşındaki üvey kızına cinsel istismar suçlaması ile gözaltına alınan üvey baba "Eşimle boşanmam için kayınvalidemin çocuğumu tehdit ederek zorla benim ona cinsel istismarda bulunduğumu söyletmiş" iddiasında bulundu.   Çıkarıldığı mahkeme tarafından dün serbest bırakılan üvey baba mahkeme çıkışı yaptığı açıklamada, suçlamaları red etti.  Üvey Baba; “Bugün suçlamalarla sevk edildiğim mahkemece herhangi bir suç unsuru bulunmadığı için serbest bırakıldım. Eşimle boşanmam için kayınvalidem çocuğumu tehdit ederek zorla benim ona cinsel istismarda bulunduğumu söyletmiştir. Şu an adli mercilerde dosya tamamen olay gerçek dışıdır. Beni internete vererek benim tüm çevreme amaçları rezil etmekti. Allah’a şükürler olsun olmadı” açıklamasını yaptı.

Denizli'de üvey kızına taciz iddiası ile gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen üvey baba serbest bırakıldı.

 

Pamukkale İlçesi Korucuk Mahallesi’nde üvey kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile üvey baba gözaltına alındı. 6 yaşındaki üvey kızına cinsel istismar suçlaması ile gözaltına alınan üvey baba "Eşimle boşanmam için kayınvalidemin çocuğumu tehdit ederek zorla benim ona cinsel istismarda bulunduğumu söyletmiş" iddiasında bulundu.

 

Çıkarıldığı mahkeme tarafından dün serbest bırakılan üvey baba mahkeme çıkışı yaptığı açıklamada, suçlamaları red etti.  Üvey Baba; “Bugün suçlamalarla sevk edildiğim mahkemece herhangi bir suç unsuru bulunmadığı için serbest bırakıldım. Eşimle boşanmam için kayınvalidem çocuğumu tehdit ederek zorla benim ona cinsel istismarda bulunduğumu söyletmiştir. Şu an adli mercilerde dosya tamamen olay gerçek dışıdır. Beni internete vererek benim tüm çevreme amaçları rezil etmekti. Allah’a şükürler olsun olmadı” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.