Uyuşturucu kovalamacasını KOM kazındı: 2 kişi 1 kilo esrar la yakalandı

16.08.2018 - 18:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Uyuşturucu kovalamacasını KOM kazındı: 2 kişi 1 kilo esrar la yakalandı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenlediği uyuşturucu operasyonunda  yaşanan kovalamada 2 kişi 1 kilodan fazla esrar maddesi ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.   Zehir tacirlerine fırsat vermeyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Kale İlçesindeki başarılı çalışmanın ardından il merkezinde de operasyonlara devam etti. İran uyruklu M.G. isimli şahsın kullandığı bir apartta yapılan aramada yüklü miktarda eroin ve metamfetamin maddesi ele geçirildi. Çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu madde sevk etmeye çalışan iki şüpheli ise il merkezine ulaşmadan Sarayköy İlçesi’nde yakalandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenlediği uyuşturucu operasyonunda  yaşanan kovalamada 2 kişi 1 kilodan fazla esrar maddesi ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

 

Zehir tacirlerine fırsat vermeyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Kale İlçesindeki başarılı çalışmanın ardından il merkezinde de operasyonlara devam etti. İran uyruklu M.G. isimli şahsın kullandığı bir apartta yapılan aramada yüklü miktarda eroin ve metamfetamin maddesi ele geçirildi. Çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu madde sevk etmeye çalışan iki şüpheli ise il merkezine ulaşmadan Sarayköy İlçesi’nde yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.