Uyuşturucu Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

YAŞAM 29.12.2016 - 17:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Uyuşturucu Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak başkanlığında düzenlenen Uyuşturucu Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda,halk ve Kamu Kurumlarının uyuşturucuyla mücadeleye ortak olmalı ve STK'ların aktif rol almaları istendi.

Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında yapıldı.   Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıya Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcı, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan ile kurulun diğer katıldı.     Toplantıda; ilk olarak İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce hazırlanan sunum eşliğinde genel değerlendirmeler yapıldı. Daha sonra tespit edilen sorunlar ile bunlara karşın sunulan görüş ve öneriler değerlendirildi. Toplantıda ayrıca, kurumların yıllık faaliyetleri katılımcılarla paylaşılırken, genel değerlendirmelerde bulunuldu.     Toplantıda son olarak Sağlık Bakanlığı’nın görüş ve önerileri uzmanlar tarafından katılımcılara anlatıldı. Halkın ve Kamu Kurumlarının uyuşturucuyla mücadeleye ortak olmaları ve STK’ların da bu konuda aktif rol almaları istendi.  
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak başkanlığında düzenlenen Uyuşturucu Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda,halk ve Kamu Kurumlarının uyuşturucuyla mücadeleye ortak olmalı ve STK'ların aktif rol almaları istendi.

Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıya Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcı, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan ile kurulun diğer katıldı.

 

 

Toplantıda; ilk olarak İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce hazırlanan sunum eşliğinde genel değerlendirmeler yapıldı. Daha sonra tespit edilen sorunlar ile bunlara karşın sunulan görüş ve öneriler değerlendirildi. Toplantıda ayrıca, kurumların yıllık faaliyetleri katılımcılarla paylaşılırken, genel değerlendirmelerde bulunuldu.

 

 

Toplantıda son olarak Sağlık Bakanlığı’nın görüş ve önerileri uzmanlar tarafından katılımcılara anlatıldı. Halkın ve Kamu Kurumlarının uyuşturucuyla mücadeleye ortak olmaları ve STK’ların da bu konuda aktif rol almaları istendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.