Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2018 - 19:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Karabük Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Safranbolu’da yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.    Narkotik ekipleri tarafından Safranbolu ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine takibe alınan M.İ. ve F.G. isimli şahısların adreslerine yapılan baskında toz esrar ile 25 kök Hint keneviri ele geçirildi. Narkotik timlerince yapılan operasyonda gözaltına alınan M. İ. ve F.G. ile birlikte H.M.B, O.B, S.S.K. ve İ.Ü. isimli şahıslar ifadelerinin ardından Safranbolu Adliyesine sevk edildi.    Savcılıkça ifadeleri alınan şahsılardan H.M.B, O.B., S.S.K. ve İ.Ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.İ. ve F.G. uyuşturucu madde temin ve ticaretinden dolayı sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Karabük Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Safranbolu’da yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. 

 


Narkotik ekipleri tarafından Safranbolu ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine takibe alınan M.İ. ve F.G. isimli şahısların adreslerine yapılan baskında toz esrar ile 25 kök Hint keneviri ele geçirildi. Narkotik timlerince yapılan operasyonda gözaltına alınan M. İ. ve F.G. ile birlikte H.M.B, O.B, S.S.K. ve İ.Ü. isimli şahıslar ifadelerinin ardından Safranbolu Adliyesine sevk edildi. 

 


Savcılıkça ifadeleri alınan şahsılardan H.M.B, O.B., S.S.K. ve İ.Ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.İ. ve F.G. uyuşturucu madde temin ve ticaretinden dolayı sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.