Uyuşturucu Tacirine Jandarma’dan Şok Baskın

ASAYİŞ 29.11.2017 - 16:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Uyuşturucu Tacirine Jandarma’dan Şok Baskın

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu kaçakçılığına yönelik operasyonda; 10.200 gr kubar,2 adet terazi,8 adet ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 17 Bin 600 TL., 130 Euro ve 14 ABD doları ele geçirildi.1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.     Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu maddelere sıfır tolerans ilkesi ile uyuşturucu madde ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Jandarma ekipleri Tavas İlçesi Alpa Mahallesinde uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgi alınan şüpheliye yönelik 28 kasım 2017 tarihinde operasyon düzenledi.   Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada;10.200 gr kubar esrar,2 adet terazi,8 adet ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 17 Bin 600 TL., 130 Euro ve 14 ABD doları ele geçirildi.   Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konularak (1) şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.  

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu kaçakçılığına yönelik operasyonda; 10.200 gr kubar,2 adet terazi,8 adet ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 17 Bin 600 TL., 130 Euro ve 14 ABD doları ele geçirildi.1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

 

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu maddelere sıfır tolerans ilkesi ile uyuşturucu madde ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Jandarma ekipleri Tavas İlçesi Alpa Mahallesinde uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgi alınan şüpheliye yönelik 28 kasım 2017 tarihinde operasyon düzenledi.

 

Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada;10.200 gr kubar esrar,2 adet terazi,8 adet ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 17 Bin 600 TL., 130 Euro ve 14 ABD doları ele geçirildi.

 

Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konularak (1) şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.