Uyuşturucuya büyük darbe! 8 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 22.02.2017 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Uyuşturucuya büyük darbe! 8 kişi tutuklandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından, Denizli genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespiti yakalanmasına yönelik olarak operasyon yapıldı.

Denizli merkezinde yapılan uygulamar neticesinde, durumundan şüphelenilen 2 araç durduruldu. Araçta ve araçta bulunan şahısların üzerinde yapılan aramada satışa hazır vaziyette uyuşturuculardan metamfetamin, esrar, eroinmaddeleri,ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.     Denizli'de uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alınan bir başka şahsa yönelik yapılan operasyonda ise satışa hazır vaziyette eroin maddesi ele geçirildi. Ayrıca  boş bir arazide uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramada toprağa gömülü vaziyetteki esrar maddesine ekipler tarafından el konuldu.     Ekiplerin tespit edilen iki ikamette İran uyruklu şahısların ikametlerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu ve bu maddelerin satışını yaptıkları yönünde bilgilere ulaştı. Bahse konu ikametlerde arama yapıldı. Aramalar esnasında şüphelilerin uyuşturucu maddelerin bir kısmını narkotik dedektör köpeğinden saklamak amacı ile kanalizasyon boşluğuna sakladıkları tespit edildi. Yapılan aramada esrar maddesi vebirmiktar afyon sakızı maddesi ile uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen hassas terazilere el konuldu.     Yapılan çalışmalarda23 paket halinde 3000 grama yakın esrar maddesi , 18 paket halinde 10 grama yakın eroin maddesi, 9 paket halinde 15 grama yakın metamfetamin maddesi,1 paket halinde 304 gram afyon sakızı maddesi, 3 adet hassas terazi,1 adet ruhsatsız tabanca bulunarak el konuldu.   Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 9şüpheli şahıstan 8’içıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. 
Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından, Denizli genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespiti yakalanmasına yönelik olarak operasyon yapıldı.

Denizli merkezinde yapılan uygulamar neticesinde, durumundan şüphelenilen 2 araç durduruldu. Araçta ve araçta bulunan şahısların üzerinde yapılan aramada satışa hazır vaziyette uyuşturuculardan metamfetamin, esrar, eroinmaddeleri,ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

 

 

Denizli'de uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alınan bir başka şahsa yönelik yapılan operasyonda ise satışa hazır vaziyette eroin maddesi ele geçirildi. Ayrıca  boş bir arazide uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramada toprağa gömülü vaziyetteki esrar maddesine ekipler tarafından el konuldu.

 

 

Ekiplerin tespit edilen iki ikamette İran uyruklu şahısların ikametlerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu ve bu maddelerin satışını yaptıkları yönünde bilgilere ulaştı. Bahse konu ikametlerde arama yapıldı. Aramalar esnasında şüphelilerin uyuşturucu maddelerin bir kısmını narkotik dedektör köpeğinden saklamak amacı ile kanalizasyon boşluğuna sakladıkları tespit edildi. Yapılan aramada esrar maddesi vebirmiktar afyon sakızı maddesi ile uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen hassas terazilere el konuldu.

 

 

Yapılan çalışmalarda23 paket halinde 3000 grama yakın esrar maddesi , 18 paket halinde 10 grama yakın eroin maddesi, 9 paket halinde 15 grama yakın metamfetamin maddesi,1 paket halinde 304 gram afyon sakızı maddesi, 3 adet hassas terazi,1 adet ruhsatsız tabanca bulunarak el konuldu.

 

Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 9şüpheli şahıstan 8’içıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.