Uzatma dakikalarında çıkan kavgada futbolcular birbirine girdi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2019 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Uzatma dakikalarında çıkan kavgada futbolcular birbirine girdi

Karabük’te oynanan Karabük-Denizli U 19 maçının uzatma dakikalarında çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Maçın bitimine 1 dakika kala çıkan kavga sonrası hakem 15 oyuncuyu kırmızı kart gösterince maç tamamlanamadan bitti.  5000 evler sahasında oynanan U19 Elit Ligi B kategorisinde mücadele eden ve normal süresi 1-1 biten Kardemir Karabükspor ile Denizlispor maçının uzatma dakikalarında yeşil saha biranda karıştı. O anların cep telefonuna yansıdığı olayda tekme ve yumruklar havada uçuştu.   Polis ekipleri ve teknik heyetlerin iki tarafın oyuncularını ayırdığı müsabakada maçın hakemi Sefer Yılmaz, Denizlispor’dan 8, Karabükspor’dan da 7 oyuncuya kırmızı kart gösterirken, Karabükspor’un hocası Erkan Çakır’ı da tribüne gönderdi. 15 oyuncunun kırmızı kartla oyun dışında kalması nedeniyle maç kalan 1 dakikalık bölüm tamamlanamadan bitti.   

Karabük’te oynanan Karabük-Denizli U 19 maçının uzatma dakikalarında çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Maçın bitimine 1 dakika kala çıkan kavga sonrası hakem 15 oyuncuyu kırmızı kart gösterince maç tamamlanamadan bitti. 


5000 evler sahasında oynanan U19 Elit Ligi B kategorisinde mücadele eden ve normal süresi 1-1 biten Kardemir Karabükspor ile Denizlispor maçının uzatma dakikalarında yeşil saha biranda karıştı. O anların cep telefonuna yansıdığı olayda tekme ve yumruklar havada uçuştu.

 

Polis ekipleri ve teknik heyetlerin iki tarafın oyuncularını ayırdığı müsabakada maçın hakemi Sefer Yılmaz, Denizlispor’dan 8, Karabükspor’dan da 7 oyuncuya kırmızı kart gösterirken, Karabükspor’un hocası Erkan Çakır’ı da tribüne gönderdi. 15 oyuncunun kırmızı kartla oyun dışında kalması nedeniyle maç kalan 1 dakikalık bölüm tamamlanamadan bitti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.