Uzman Jandarma Emrah Ceylan Şehit Oldu

DENİZLİ 06.07.2017 - 08:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Uzman Jandarma Emrah Ceylan Şehit Oldu

Van-Hakkari Karayolunda emniyeti sağlamak maksadıyla mayın araması yaparken PKK terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda Uzman Jandarma IV. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan ağır yaralanmıştı. Emrah Ceylan'nın bu sabah şahadet haberi geldi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi günü Van-Hakkari karayolunun emniyetini sağlamak maksadıyla mayın araması yapan devriyeye Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucunda yaralanan Uzman Jandarma IV. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan; 06 temmuz 2017 saat 01:35 sıralarında tedavi gördüğü Van 100.yıl Üniversitesi Hastanesi'nde şehit oldu.   Denizli'de ikamet eden eşi ve babasına 3 Temmuz 2017 tarihinde yaralandığı bilgisi verildi. Aile yaralı Emrah Ceylan için Van iline gitti. Ailesi şehidimizin yanındadır.   Şehidimiz Van'da düzenlenen uğurlama töreni sonrası Denizli-Çardak havaalanına sevk edilecek,buradaki karşılama törenini müteakip ikamet adresleri olan, Adalet Mahallesi 10016 sokak No:2/1 Merkezefendi/DENİZLİ adresine helallik alınması için gidilecektir.Helallik alınmasının ardından karayolu ile Aydın İli Karacasu ilçesine intikali sağlanacaktır.   Ayrıca şehidimizin 11 yaşındaki oğlu Süleyman Ceylan, Amasya'da anneannesinin yanında bulunduğundan onlarda tören için Denizli'ye karayolu ile hareket etmişlerdir. Şehidimizin babası Süleyman Ceylen ve eşi Senem Ceylan şehidimizin naşı ile birlikte Denizli'ye geleceklerdir.   Şehidin naaşı  Denizli'den karayolu ile, Aydın'ın Karacasu İlçesi Esençay Mahallesi köy mezarlığı olup ikindi namazını müteakip defnedilecektir.  
Van-Hakkari Karayolunda emniyeti sağlamak maksadıyla mayın araması yaparken PKK terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda Uzman Jandarma IV. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan ağır yaralanmıştı. Emrah Ceylan'nın bu sabah şahadet haberi geldi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi günü Van-Hakkari karayolunun emniyetini sağlamak maksadıyla mayın araması yapan devriyeye Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucunda yaralanan Uzman Jandarma IV. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan; 06 temmuz 2017 saat 01:35 sıralarında tedavi gördüğü Van 100.yıl Üniversitesi Hastanesi'nde şehit oldu.

 

Denizli'de ikamet eden eşi ve babasına 3 Temmuz 2017 tarihinde yaralandığı bilgisi verildi. Aile yaralı Emrah Ceylan için Van iline gitti. Ailesi şehidimizin yanındadır.

 

Şehidimiz Van'da düzenlenen uğurlama töreni sonrası Denizli-Çardak havaalanına sevk edilecek,buradaki karşılama törenini müteakip ikamet adresleri olan, Adalet Mahallesi 10016 sokak No:2/1 Merkezefendi/DENİZLİ adresine helallik alınması için gidilecektir.Helallik alınmasının ardından karayolu ile Aydın İli Karacasu ilçesine intikali sağlanacaktır.

 

Ayrıca şehidimizin 11 yaşındaki oğlu Süleyman Ceylan, Amasya'da anneannesinin yanında bulunduğundan onlarda tören için Denizli'ye karayolu ile hareket etmişlerdir. Şehidimizin babası Süleyman Ceylen ve eşi Senem Ceylan şehidimizin naşı ile birlikte Denizli'ye geleceklerdir.

 

Şehidin naaşı  Denizli'den karayolu ile, Aydın'ın Karacasu İlçesi Esençay Mahallesi köy mezarlığı olup ikindi namazını müteakip defnedilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.