Uzmanlar, alınacak 2 bin 500 bekçilik görevine talip

GÜNDEM 30.05.2020 - 16:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Uzmanlar, alınacak 2 bin 500 bekçilik görevine talip

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama ile birlikte Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 2 bin 500 bekçi alımı yapılacak. Bunun üzerine Uzmanlar Federasyonu Denizli İl Başkanı Salih Dağdelen bir çağrıda bulunarak, “TSK’ dan ayrılmış sözleşmesi uzatılmamış uzman çavuşlar, emniyetteki bekçi kadrolarına atansın” dedi.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir youtube haber kanalında. Şu anda 26 bin bekçimiz var. Toplam bekçi kadromuz 30 bin. Cumhurbaşkanımız gerek görürse 40 bine bu rakamı çıkarabiliriz. Kadın polis sayımız ise Avrupa ülkelerine göre düşük. Yine böyle alımlar yapıp sayıyı yukarıya çekmeye çalışacağız. Emniyete ek gösterge sözünü biz hükümet olarak şu salgın dönemi ortadan kalktıktan sonra gerçekleştireceğiz" dedi.   Uzmanlar Federasyonu Denizli İl Başkanı Salih Dağdelen bir çağrıda bulunarak, “TSK’ dan ayrılmış sözleşmesi uzatılmamış uzman çavuşlar, emniyetteki bekçi kadrolarına atansın” dedi.   Dağdelen, açıklamasının devamında; 3269 sayılı kanuna tabi olarak çalışmış ve görevinden kendi isteğiyle ve sağlık sebebiyle ayrılmak zorunda kalan personellerin sorunları; 3269 sayılı uzman erbaş kanunu "HİZMETLER" başlıklı 5. Madde fıkrasında kamu kurum ve kuruluşlarında münhal kadro bulunması durumunda, kurum taktirinde açıktan atamalar hükmüne yer verilmiştir.   Bu kapsamda deneyimlerimiz ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrinde görevlendirilmek üzere alınacak 2 bin 500 bekçi alımına talibiz. İçişleri Bakanlığımızın ve yetkililerin bu konuda bizleri değerlendirmelerini umut ediyoruz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama ile birlikte Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 2 bin 500 bekçi alımı yapılacak. Bunun üzerine Uzmanlar Federasyonu Denizli İl Başkanı Salih Dağdelen bir çağrıda bulunarak, “TSK’ dan ayrılmış sözleşmesi uzatılmamış uzman çavuşlar, emniyetteki bekçi kadrolarına atansın” dedi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir youtube haber kanalında. Şu anda 26 bin bekçimiz var. Toplam bekçi kadromuz 30 bin. Cumhurbaşkanımız gerek görürse 40 bine bu rakamı çıkarabiliriz. Kadın polis sayımız ise Avrupa ülkelerine göre düşük. Yine böyle alımlar yapıp sayıyı yukarıya çekmeye çalışacağız. Emniyete ek gösterge sözünü biz hükümet olarak şu salgın dönemi ortadan kalktıktan sonra gerçekleştireceğiz" dedi.

 

Uzmanlar Federasyonu Denizli İl Başkanı Salih Dağdelen bir çağrıda bulunarak, “TSK’ dan ayrılmış sözleşmesi uzatılmamış uzman çavuşlar, emniyetteki bekçi kadrolarına atansın” dedi.

 

Dağdelen, açıklamasının devamında; 3269 sayılı kanuna tabi olarak çalışmış ve görevinden kendi isteğiyle ve sağlık sebebiyle ayrılmak zorunda kalan personellerin sorunları; 3269 sayılı uzman erbaş kanunu "HİZMETLER" başlıklı 5. Madde fıkrasında kamu kurum ve kuruluşlarında münhal kadro bulunması durumunda, kurum taktirinde açıktan atamalar hükmüne yer verilmiştir.

 

Bu kapsamda deneyimlerimiz ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrinde görevlendirilmek üzere alınacak 2 bin 500 bekçi alımına talibiz. İçişleri Bakanlığımızın ve yetkililerin bu konuda bizleri değerlendirmelerini umut ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.