Uzmanlar Sosyal Dayanışma Derneği’nden 10 Bin Lira Destek

DENİZLİ 08.04.2020 - 16:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Uzmanlar Sosyal Dayanışma Derneği’nden 10 Bin Lira Destek

Uzmanlar Sosyal Dayanışma Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ,”Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 10 Bin TL. bağışladı.   Uzmanlar Sosyal Dayanışma Derneği, 2017 yılında Uzman Erbaş toplumunu ve mensuplarını bir arada toplamak, birlik ve beraberliği ile sosyal dayanışmasını sağlamak amacı ile kuruldu.61 şubesi ile Kırşehir merkezli faaliyetine devam ettiğini söyleyen Denizli İl Temsilcisi Salih Dağdelen Dernek üyelerimizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ,”Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan, Milli Dayanışma Kampanyası’na 10 Bin Tl bağışladığını ifade etti.     Üyelerimiz Türk Silahlı Kuvvetlerinden sözleşmeleri müteakip biten uzman çavuşlarımızdan oluşmaktadır. Üyelerimizin yüzde 90’ı asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. Cumhurbaşkanımızın milli dayanışma çağrısı üzerine biz de 5 gün önce başlattığımız süreçte şuan itibariyle 10 bin TL bu kampanyaya destek çıktık. Üyelerimizden bu kampanyaya destek çağrıları gelmektedir. Derneğimizin genel merkezinde genel başkanımız Arif SAYLAM koordinesinde kampanyaya destek veren üyelerimizin mesajlarıyla ve dekontlarıyla doldu. Bunları kayıt altında tutuyoruz. Kendilerine buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum çünkü geçimini zor sağlayarak milli dayanışma içerisinde bir vatandaşımızın evindeki çorbaya tuz olabilmek için elinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar” dedi.   Bugünleri birlik ve beraberlik çerçevesi içinde aşılacağını ifade eden Salih Dağdelen, Allah devletimize, milletimizi, ezanımıza zarar getirmesin. Bugünleri milli beraberlik ruhuyla ve milli birlikte aşacağımıza olan inancım tamdır.15 Temmuz gecesinde yaşadığımız o büyük badireden sonra devletimiz görevinden ayrılmış uzman çavuşları infaz koruma memuru olarak değerlendirdi .Eğitimli ve tecrübeli olan uzman çavuşlarımız bugün de eğer ihtiyaç hasıl olursa iç güvenlikte ve dış güvenlikte daima 7/ 24 gerekirse maaş almadan göreve hazır olduklarını da buradan bildiririm. Çünkü bu yönde derneğimize binlerce talep var.” diye konuştu.   Salih Dağdelen, dernek üyelerine kampanyaya nasıl katılacakları ile ilgili tüm bilgileri Genel Merkezimizden bilgilendirmelerde bulunduğunu ifade etti.

Uzmanlar Sosyal Dayanışma Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ,”Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 10 Bin TL. bağışladı.

 

Uzmanlar Sosyal Dayanışma Derneği, 2017 yılında Uzman Erbaş toplumunu ve mensuplarını bir arada toplamak, birlik ve beraberliği ile sosyal dayanışmasını sağlamak amacı ile kuruldu.61 şubesi ile Kırşehir merkezli faaliyetine devam ettiğini söyleyen Denizli İl Temsilcisi Salih Dağdelen Dernek üyelerimizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ,”Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan, Milli Dayanışma Kampanyası’na 10 Bin Tl bağışladığını ifade etti.

 

 

Üyelerimiz Türk Silahlı Kuvvetlerinden sözleşmeleri müteakip biten uzman çavuşlarımızdan oluşmaktadır. Üyelerimizin yüzde 90’ı asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. Cumhurbaşkanımızın milli dayanışma çağrısı üzerine biz de 5 gün önce başlattığımız süreçte şuan itibariyle 10 bin TL bu kampanyaya destek çıktık. Üyelerimizden bu kampanyaya destek çağrıları gelmektedir. Derneğimizin genel merkezinde genel başkanımız Arif SAYLAM koordinesinde kampanyaya destek veren üyelerimizin mesajlarıyla ve dekontlarıyla doldu. Bunları kayıt altında tutuyoruz. Kendilerine buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum çünkü geçimini zor sağlayarak milli dayanışma içerisinde bir vatandaşımızın evindeki çorbaya tuz olabilmek için elinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar” dedi.

 

Bugünleri birlik ve beraberlik çerçevesi içinde aşılacağını ifade eden Salih Dağdelen, Allah devletimize, milletimizi, ezanımıza zarar getirmesin. Bugünleri milli beraberlik ruhuyla ve milli birlikte aşacağımıza olan inancım tamdır.15 Temmuz gecesinde yaşadığımız o büyük badireden sonra devletimiz görevinden ayrılmış uzman çavuşları infaz koruma memuru olarak değerlendirdi .Eğitimli ve tecrübeli olan uzman çavuşlarımız bugün de eğer ihtiyaç hasıl olursa iç güvenlikte ve dış güvenlikte daima 7/ 24 gerekirse maaş almadan göreve hazır olduklarını da buradan bildiririm. Çünkü bu yönde derneğimize binlerce talep var.” diye konuştu.

 

Salih Dağdelen, dernek üyelerine kampanyaya nasıl katılacakları ile ilgili tüm bilgileri Genel Merkezimizden bilgilendirmelerde bulunduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.