Vali Ali Fuat Atik’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

DENİZLİ 29.08.2020 - 15:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Ali Fuat Atik’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Vali Ali Fuat Atik, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.   Vali Atik mesajında; “Mazisi eşsiz kahramanlık, zafer, şan ve şerefle dolu aziz milletimizin, muazzez vatan toprağı uğruna verdiği zorlu Kurtuluş Savaşı mücadelesini başarıyla neticelendirerek Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği büyük zaferimizin 98’inci yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.    Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.   Bilinmelidir ki;  dün olduğu gibi bugün de  millet olarak geçmişten aldığımız ilhamla şehitlerimizin bizlere bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunu, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecek, bizden sonraki nesillere de gurur duyacakları bir vatan bırakmak temel hedefimiz olacaktır.   Gücünü ve bekasını birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin, tarih boyunca yüce değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenmenin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız her türlü badireyi aşmamızı sağlayacağına yürekten inanıyorum.   Bu kutlu günlerde bize şehrimizi, bu vatanı, özgürlük ve bağımsızlığımızı canı pahasına armağan eden şehitlerimize şükran duygularımızı ifade etmenin ve yine bu vatanın bölünmez bütünlüğünü, özgürlük ve bağımsızlığımızı ne pahasına olursa olsun dünya var oldukça korumakta kararlı olduğumuzu ifade etmenin en anlamlı yolu “şanlı bayrağımızı evimizde işyerimizde dalgalandırmaktır”.   Bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, kanıyla, canıyla bu toprakları  bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. 

Vali Ali Fuat Atik, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

 

Vali Atik mesajında; “Mazisi eşsiz kahramanlık, zafer, şan ve şerefle dolu aziz milletimizin, muazzez vatan toprağı uğruna verdiği zorlu Kurtuluş Savaşı mücadelesini başarıyla neticelendirerek Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği büyük zaferimizin 98’inci yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. 

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

 

Bilinmelidir ki;  dün olduğu gibi bugün de  millet olarak geçmişten aldığımız ilhamla şehitlerimizin bizlere bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunu, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecek, bizden sonraki nesillere de gurur duyacakları bir vatan bırakmak temel hedefimiz olacaktır.

 

Gücünü ve bekasını birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin, tarih boyunca yüce değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenmenin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız her türlü badireyi aşmamızı sağlayacağına yürekten inanıyorum.

 

Bu kutlu günlerde bize şehrimizi, bu vatanı, özgürlük ve bağımsızlığımızı canı pahasına armağan eden şehitlerimize şükran duygularımızı ifade etmenin ve yine bu vatanın bölünmez bütünlüğünü, özgürlük ve bağımsızlığımızı ne pahasına olursa olsun dünya var oldukça korumakta kararlı olduğumuzu ifade etmenin en anlamlı yolu “şanlı bayrağımızı evimizde işyerimizde dalgalandırmaktır”.

 

Bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, kanıyla, canıyla bu toprakları  bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.