Vali Ali Fuat Atik’ten Babadağ ve Sarayköy ilçelerine ziyaret

DENİZLİ 17.09.2020 - 08:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Ali Fuat Atik’ten Babadağ ve Sarayköy ilçelerine ziyaret

Vali Ali Fuat Atik, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Babadağ ve Sarayköy ilçelerine gitti. İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Veysel Yanık da Vali Atike eşlik etti.   İlçe protokolü tarafından karşılanan Vali Atik, kamu kurumlarını ziyaret ederek İlçelerin genel durumu, Covid-19 ile ilgili yürütülen çalışmalar, yatırımlar, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.     Aile dokumacılığının geleneksel olarak sürdüğü Babadağ’da, dokuma tezgahı sahipleriyle bir araya gelerek üretim aşamalarını hakkında incelemelerde bulundu. Renkli evleri, yeşil doğasıyla Babadağ sokaklarında vatandaşlarla sohbet etti.     Sarayköy İlçesi Hisar Mahallesi’nde bulunan Attuda Antik Kent’te incelemelerde bulunan Vali Ali Fuat Atik, tarihi yapıların restore edilmesi için gerekli adımların atılacağını söyledi.     Sarayköy’deki incelemelere devam eden Vali Atik; Umut Termal Resort SPA Oteli’ne giderek otel sahibi Kadir Başoğlan’dan termal sağlık turizm hizmeti ve 2021 yılı hedefleri hakkında bilgi aldı.     İncelemelerine devam eden Vali Ali Fuat Atik; Greeneco Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özdağ’dan, ardından Zorlu Enerji Grup Müdürü Ali Er’den şirketin çalışmaları ve 2021 yılı hedefleri hakkında bilgi aldı.  

Vali Ali Fuat Atik, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Babadağ ve Sarayköy ilçelerine gitti. İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Veysel Yanık da Vali Atike eşlik etti.

 

İlçe protokolü tarafından karşılanan Vali Atik, kamu kurumlarını ziyaret ederek İlçelerin genel durumu, Covid-19 ile ilgili yürütülen çalışmalar, yatırımlar, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Aile dokumacılığının geleneksel olarak sürdüğü Babadağ’da, dokuma tezgahı sahipleriyle bir araya gelerek üretim aşamalarını hakkında incelemelerde bulundu. Renkli evleri, yeşil doğasıyla Babadağ sokaklarında vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

Sarayköy İlçesi Hisar Mahallesi’nde bulunan Attuda Antik Kent’te incelemelerde bulunan Vali Ali Fuat Atik, tarihi yapıların restore edilmesi için gerekli adımların atılacağını söyledi.

 

 

Sarayköy’deki incelemelere devam eden Vali Atik; Umut Termal Resort SPA Oteli’ne giderek otel sahibi Kadir Başoğlan’dan termal sağlık turizm hizmeti ve 2021 yılı hedefleri hakkında bilgi aldı.

 

 

İncelemelerine devam eden Vali Ali Fuat Atik; Greeneco Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özdağ’dan, ardından Zorlu Enerji Grup Müdürü Ali Er’den şirketin çalışmaları ve 2021 yılı hedefleri hakkında bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.