Vali Ali Fuat Atik’ten Liselere Geçiş Sınavı Mesajı

DENİZLİ 19.06.2020 - 17:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Ali Fuat Atik’ten Liselere Geçiş Sınavı Mesajı

Vali Ali Fuat Atik Liselere Geçiş Sınavı (LGS)nedeniyle yayınladığı mesajında; Gerek öğrencilerimizin huzurlu bir sınav geçirmesi ve gerekse halkımızın sağlığının korunması açısından tüm vatandaşlarımızdan da 20 Haziran 2020 Cumartesi günü için alınan tedbir kararlarına uymalarını rica ediyorum” dedi.   Vali Atik mesajında; “Bu yıl ortaöğretim kurumlarına giriş için Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında İlimizde; 20 Haziran 2020 Cumartesi günü 256 okulda, 1.360 derslikte, 19 bin 254 öğrencimiz liselere geçiş için merkezi sınava girecektir.   Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında öğrencilerimizin güvenli bir şekilde sınavlara katılmaları için, sınav yapılacak okullarımızda her yer steril hale getirilip, sınıflardaki oturma düzeni sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlanmıştır. İki oturum arasında salonların havalanması için ara verilecek, sınav görevlileri çocuklarımızın ve kendi sağlıkları açısından maske, eldiven ve sperlik takacaktır.   Denizli Valiliği olarak sınavın sakin ve gürültüden uzak bir ortamda geçmesi ve herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Gerek öğrencilerimizin huzurlu bir sınav geçirmesi ve gerekse halkımızın sağlığının korunması açısından tüm vatandaşlarımızdan da 20 Haziran 2020 Cumartesi günü için alınan tedbir kararlarına uymalarını rica ediyorum.   Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavlarda başarılı olacaklarına yürekten inanıyor, öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin emeklerinin karşılığını alabilmeleri temennisiyle yapılacak olan sınavda başarılar diliyorum" dedi.

Vali Ali Fuat Atik Liselere Geçiş Sınavı (LGS)nedeniyle yayınladığı mesajında; Gerek öğrencilerimizin huzurlu bir sınav geçirmesi ve gerekse halkımızın sağlığının korunması açısından tüm vatandaşlarımızdan da 20 Haziran 2020 Cumartesi günü için alınan tedbir kararlarına uymalarını rica ediyorum” dedi.

 

Vali Atik mesajında; “Bu yıl ortaöğretim kurumlarına giriş için Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında İlimizde; 20 Haziran 2020 Cumartesi günü 256 okulda, 1.360 derslikte, 19 bin 254 öğrencimiz liselere geçiş için merkezi sınava girecektir.

 

Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında öğrencilerimizin güvenli bir şekilde sınavlara katılmaları için, sınav yapılacak okullarımızda her yer steril hale getirilip, sınıflardaki oturma düzeni sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlanmıştır. İki oturum arasında salonların havalanması için ara verilecek, sınav görevlileri çocuklarımızın ve kendi sağlıkları açısından maske, eldiven ve sperlik takacaktır.

 

Denizli Valiliği olarak sınavın sakin ve gürültüden uzak bir ortamda geçmesi ve herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Gerek öğrencilerimizin huzurlu bir sınav geçirmesi ve gerekse halkımızın sağlığının korunması açısından tüm vatandaşlarımızdan da 20 Haziran 2020 Cumartesi günü için alınan tedbir kararlarına uymalarını rica ediyorum.

 

Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavlarda başarılı olacaklarına yürekten inanıyor, öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin emeklerinin karşılığını alabilmeleri temennisiyle yapılacak olan sınavda başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.