Vali Altıparmak, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

DENİZLİ 16.08.2016 - 10:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Altıparmak’a, görevliler tarafından merkeze yapılan çağrıların değerlendirilmesi konusunda teknik bilgiler verildi.     Beraberinde İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi’ne giden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Çağrı Alım Merkezinde 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Dr. Zeliha Yıldırım ve Koordinatör İlknur Batu’dan bilgi aldı.   Burada görevlilerle de görüşen Vali Altıparmak, Merkeze günde kaç ihbar geldiğini, alınan bu ihbarların nasıl değerlendirilerek vatandaşa nasıl hizmet verildiği konusunda bilgi aldı.   Acil Çağrı Merkezinde 126 teknik ve idari personelin görev yaptığını söyleyen 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Dr. Zeliha Yıldırım, günde ortalama 3 bin çağrı aldıklarını, bu çağrıların yüzde 33’nün ilgili kurumlara aktarıldığını, yüzde 67’lik kısmının ise asılsız, bilgi amaçlı ve kurum içi görüşler olduğunu söyledi.     Denizli 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü; Valiliğimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na bağlı olarak il mülki sınırlarını kapsayacak şekilde; İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün görev alanına giren acil çağrıların tek çatı altında 24 saat sürekli erişim esasına göre karşılanması, sevk ve koordine edilmesi amacıyla 3 yıl önce pilot il uygulamasıyla hizmete girmişti.     
denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Altıparmak’a, görevliler tarafından merkeze yapılan çağrıların değerlendirilmesi konusunda teknik bilgiler verildi.

 

 

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi’ne giden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Çağrı Alım Merkezinde 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Dr. Zeliha Yıldırım ve Koordinatör İlknur Batu’dan bilgi aldı.

 

Burada görevlilerle de görüşen Vali Altıparmak, Merkeze günde kaç ihbar geldiğini, alınan bu ihbarların nasıl değerlendirilerek vatandaşa nasıl hizmet verildiği konusunda bilgi aldı.

 

Acil Çağrı Merkezinde 126 teknik ve idari personelin görev yaptığını söyleyen 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Dr. Zeliha Yıldırım, günde ortalama 3 bin çağrı aldıklarını, bu çağrıların yüzde 33’nün ilgili kurumlara aktarıldığını, yüzde 67’lik kısmının ise asılsız, bilgi amaçlı ve kurum içi görüşler olduğunu söyledi.

 

 

Denizli 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü; Valiliğimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na bağlı olarak il mülki sınırlarını kapsayacak şekilde; İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün görev alanına giren acil çağrıların tek çatı altında 24 saat sürekli erişim esasına göre karşılanması, sevk ve koordine edilmesi amacıyla 3 yıl önce pilot il uygulamasıyla hizmete girmişti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.