Vali Altıparmak Bereket Enerji’yi Ziyaret Etti

DENİZLİ 19.11.2016 - 07:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak Bereket Enerji’yi Ziyaret Etti

denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak Bereket Enerji’yi Ziyaret Etti

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Enerji, yerli ve yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretmek amacıyla kurulan ve merkezi Denizli de bulunan Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’dan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.   ADM Elektrik Dağıtım hizmet binası önünde Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ve ADM Elektrik Genel Müdürü Bülent Yüksel tarafından karşılanan Vali Altıparmak, Saldanlı’yı Makamında ziyaret etti. Burada bir süre Ceyhan Saldanlı ile görüşen Vali Altıparmak, kurumun Denizli, Aydın ve Muğla başta olmak üzere ülke genelindeki faaliyetleri ve yürüttükleri projeler hakkında bilgi aldı ve başarılarının devamını diledi.
denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak Bereket Enerji’yi Ziyaret Etti

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Enerji, yerli ve yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretmek amacıyla kurulan ve merkezi Denizli de bulunan Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’dan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

ADM Elektrik Dağıtım hizmet binası önünde Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ve ADM Elektrik Genel Müdürü Bülent Yüksel tarafından karşılanan Vali Altıparmak, Saldanlı’yı Makamında ziyaret etti. Burada bir süre Ceyhan Saldanlı ile görüşen Vali Altıparmak, kurumun Denizli, Aydın ve Muğla başta olmak üzere ülke genelindeki faaliyetleri ve yürüttükleri projeler hakkında bilgi aldı ve başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.