Vali Altıparmak Kan Bağışında Bulundu

DENİZLİ 17.01.2017 - 16:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak Kan Bağışında Bulundu

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Türk Kızılayı Denizli Kan Bağış Merkezini ziyaret yaparak, İlimizdeki kan stokları hakkında bilgi aldı.

Vali Altıparmak ziyareti esnasında kan bağışın da bulundu.  Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ve Kan Bağış Merkezi Müdürü Uz. Dr. Mustafa Balıkçıoğlu tarafından karşılanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Kan Bağış Merkezini gezerek yetkililerden bilgi aldı.  Denizli’nin kan stoku ve kan bağış oranları hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak, Kızılay’ın ülkemizde 149 senelik köklü bir geçmişe sahip olduğunu, ülkemizin yanı sıra dünya da meydana gelen afet, savaş ve buna benzer kan ihtiyacı olduğu birçok durumda ihtiyaç sahiplerine ulaştığını söyledi.  Kan bağışında bulunan tüm vatandaşlara teşekkür eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, “Kan bağışında İlimizin de içinde bulunduğu İzmir Bölge Kan Merkezinin, Türkiye’de 345.435 ünite ile ilk sırada yer alması çok önemli. Denizli olarak 2016 sene hedeflenen 43.250 ünitenin üzerine çıkılıp 45.518 ünite kan bağışı alınması Denizlili vatandaşlarımızın bu konuya olan hassasiyetlerini göstermiştir.  Türk insanının yardımseverliğini, insani değerlere verdiği önemi ve ülkemizin büyüklüğünü tüm dünyaya gösteren öncü ve örnek bir kurumumuz olan Tüm Kızılay çalışanlarına, bu amaca doğrudan veya dolaylı olarak katkı sağlayan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Vali Dr. Ahmet Altıparmak merkez hakkında bilgi aldıktan sonra kan bağışında bulundu. 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Türk Kızılayı Denizli Kan Bağış Merkezini ziyaret yaparak, İlimizdeki kan stokları hakkında bilgi aldı.

Vali Altıparmak ziyareti esnasında kan bağışın da bulundu. 


Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ve Kan Bağış Merkezi Müdürü Uz. Dr. Mustafa Balıkçıoğlu tarafından karşılanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Kan Bağış Merkezini gezerek yetkililerden bilgi aldı. 


Denizli’nin kan stoku ve kan bağış oranları hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak, Kızılay’ın ülkemizde 149 senelik köklü bir geçmişe sahip olduğunu, ülkemizin yanı sıra dünya da meydana gelen afet, savaş ve buna benzer kan ihtiyacı olduğu birçok durumda ihtiyaç sahiplerine ulaştığını söyledi. 


Kan bağışında bulunan tüm vatandaşlara teşekkür eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, “Kan bağışında İlimizin de içinde bulunduğu İzmir Bölge Kan Merkezinin, Türkiye’de 345.435 ünite ile ilk sırada yer alması çok önemli. Denizli olarak 2016 sene hedeflenen 43.250 ünitenin üzerine çıkılıp 45.518 ünite kan bağışı alınması Denizlili vatandaşlarımızın bu konuya olan hassasiyetlerini göstermiştir. 


Türk insanının yardımseverliğini, insani değerlere verdiği önemi ve ülkemizin büyüklüğünü tüm dünyaya gösteren öncü ve örnek bir kurumumuz olan Tüm Kızılay çalışanlarına, bu amaca doğrudan veya dolaylı olarak katkı sağlayan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.


Vali Dr. Ahmet Altıparmak merkez hakkında bilgi aldıktan sonra kan bağışında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.