Vali Altıparmak Kurum Müdürleri ile bir araya geldi

GÜNDEM 18.04.2017 - 17:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak Kurum Müdürleri ile bir araya geldi

Vali Ahmet Altıparmak, İlimizde görev yapan Kamu Kurumlarının Müdürleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğünün ev sahipliğinde Polisevinde düzenlenen toplantıya; Vali  Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, İl Müftüsü Mehmet Aşık ile İlimizde görev yapan Kamu Kurumlarının Müdürleri katıldı.      İl Müftüsü Mehmet Aşık, Müftülüğün İlimizde gerçekleştirdiği faaliyet ve projeler hakkında katılımcılara sunum eşliğinde bilgi vererek Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.       Vali Ahmet Altıparmak da Kurum Müdürlerinden İlimizde gerçekleştirilen kamu yatırımları ve projeler hakkında bilgi aldı. Vali Altıparmak konuşmasında; kurumlarda görevli personelin vatandaşın sorun ve taleplerine çözüm odaklı ve Sosyal Devlet anlayışı çerçevesinde hizmet vermesi konusunda talimat verdi.  
Vali Ahmet Altıparmak, İlimizde görev yapan Kamu Kurumlarının Müdürleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğünün ev sahipliğinde Polisevinde düzenlenen toplantıya; Vali  Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, İl Müftüsü Mehmet Aşık ile İlimizde görev yapan Kamu Kurumlarının Müdürleri katıldı. 

 

 

İl Müftüsü Mehmet Aşık, Müftülüğün İlimizde gerçekleştirdiği faaliyet ve projeler hakkında katılımcılara sunum eşliğinde bilgi vererek Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.  

 

 

Vali Ahmet Altıparmak da Kurum Müdürlerinden İlimizde gerçekleştirilen kamu yatırımları ve projeler hakkında bilgi aldı. Vali Altıparmak konuşmasında; kurumlarda görevli personelin vatandaşın sorun ve taleplerine çözüm odaklı ve Sosyal Devlet anlayışı çerçevesinde hizmet vermesi konusunda talimat verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.