Vali Altıparmak, MÜSİAD’ı Ziyaret Etti

DENİZLİ 21.02.2017 - 14:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak, MÜSİAD’ı Ziyaret Etti

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Müstakil İşadamları Derneği Denizli Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Birtekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Altıparmak, Derneğin toplantı salonunda işadamlarıyla biraraya geldi.   Dernek üyelerini Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a tanıtan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Birtekin, Derneğin Denizli’deki çalışmaları hakkında bilgi verdi.   Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Türkiye ihracatında ilk 10’da yer alan Denizli’nin, önemli bir sanayi ve ticaret şehri olduğunu vurguladı. Bu bağlamda Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine de değinen Vali Altıparmak, MÜSİAD’ın alanında önemli projelere imza attığını söyledi.  
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Müstakil İşadamları Derneği Denizli Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Birtekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Altıparmak, Derneğin toplantı salonunda işadamlarıyla biraraya geldi.

 

Dernek üyelerini Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a tanıtan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Birtekin, Derneğin Denizli’deki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Türkiye ihracatında ilk 10’da yer alan Denizli’nin, önemli bir sanayi ve ticaret şehri olduğunu vurguladı. Bu bağlamda Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine de değinen Vali Altıparmak, MÜSİAD’ın alanında önemli projelere imza attığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.