Vali Altıparmak, Pamukkale İlçesi Mahalle Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

DENİZLİ 29.12.2016 - 08:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak, Pamukkale İlçesi Mahalle Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, vatandaşlarımızın temsilcileri konumunda olan Pamukkale ilçesi Mahalle Muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Vali Altıparmak, Mahalle Muhtarlarının sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü için ilgili Kurum Yetkililerine talimat verdi.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Kemal İnan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, İl Emniyet Müdür Vekili Erdinç Gündüz, Daire Müdürleri ile Muhtarlar katıldı.       Toplantıda Muhtarlara seslenen Vali Dr. Ahmet Altıparmak, halkın sorunlarını yetkili mercilere en iyi muhtarların taşıyabileceğini söyleyerek;  “Değerli Muhtarlarımız, değerli çalışma arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Daha önce birçok ilçenin muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ve ilgili Daire Müdürlerimizle bu tür toplantılar yaptık. Bu toplantımızı önce Merkezefendi İlçemizdeki Mahalle Muhtarları ile yapmıştık. Bugün de Pamukkale İlçemizdeki muhtarlarımızla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Burada sizin de gördüğünüz gibi Büyükşehir Belediyemizden, DESKİ’den, İl ve Bölge Müdürlerimiz hepsi buradalar. Burada sorunlarınızı Bölge ve İl Müdürlerimize ifade edebilirsiniz. Burada bu vesileyle sorunlarınıza çözüm üreteceğimize inanıyorum. Birçoğunuzla karşılaşma şansımız oldu. Sorunlarınızı bir vesile ile bize aktarmış oldunuz. İnşallah verimli bir toplantı olur” dedi.   Daha sonra ilgili Kurum Yetkilileri kendilerini tanıtarak, Kurumlarının Merkezefendi ilçesindeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mahalle Muhtarları, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Altıparmak, Muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.  
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, vatandaşlarımızın temsilcileri konumunda olan Pamukkale ilçesi Mahalle Muhtarları ile Kamu Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Vali Altıparmak, Mahalle Muhtarlarının sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü için ilgili Kurum Yetkililerine talimat verdi.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Kemal İnan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, İl Emniyet Müdür Vekili Erdinç Gündüz, Daire Müdürleri ile Muhtarlar katıldı.  

 

 

Toplantıda Muhtarlara seslenen Vali Dr. Ahmet Altıparmak, halkın sorunlarını yetkili mercilere en iyi muhtarların taşıyabileceğini söyleyerek;  “Değerli Muhtarlarımız, değerli çalışma arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Daha önce birçok ilçenin muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ve ilgili Daire Müdürlerimizle bu tür toplantılar yaptık. Bu toplantımızı önce Merkezefendi İlçemizdeki Mahalle Muhtarları ile yapmıştık. Bugün de Pamukkale İlçemizdeki muhtarlarımızla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Burada sizin de gördüğünüz gibi Büyükşehir Belediyemizden, DESKİ’den, İl ve Bölge Müdürlerimiz hepsi buradalar. Burada sorunlarınızı Bölge ve İl Müdürlerimize ifade edebilirsiniz. Burada bu vesileyle sorunlarınıza çözüm üreteceğimize inanıyorum. Birçoğunuzla karşılaşma şansımız oldu. Sorunlarınızı bir vesile ile bize aktarmış oldunuz. İnşallah verimli bir toplantı olur” dedi.

 

Daha sonra ilgili Kurum Yetkilileri kendilerini tanıtarak, Kurumlarının Merkezefendi ilçesindeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mahalle Muhtarları, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları, sorunları ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Altıparmak, Muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.