Vali Altıparmak Şampiyon Karateci’yi Kabul Etti

SPOR 24.02.2017 - 14:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak Şampiyon Karateci’yi Kabul Etti

Bulgaristan’da geçtiğimiz hafta düzenlenen Gençler Karate Avrupa Şampiyonluğunda İlimizi temsil eden ve Avrupa Şampiyonu olan Mehmet Batuhan Özdemir, şampiyonluk sevincini Vali Dr. Ahmet Altıparmak ile paylaştı. Vali Altıparmak, şampiyon karatecinin başarısını altınla ödüllendirdi.   Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Antrenör Doğan Deveci ile Şampiyon Sporcu Mehmet Batuhan Özdemir katıldı. Karateye hiperaktif olmasından dolayı doktorların yönlendirmesiyle 7 yaşında başladığını anlatan 17 yaşındaki genç sporcumuz Mehmet Batuhan Özdemir, daha önce 2015 yılında yine Avrupa Şampiyonluğunun, 2016 yılında Liseler arası Dünya İkinciliğinin ve çok sayıda Türkiye Birinciliğinin olduğunu anlattı.   Şu an Eylül ayında düzenlenecek olan Dünya Karate Şampiyonasına hazırlandığını söyleyen Özdemir, hedefinin 2023 Olimpiyat Şampiyonluğu olduğunu belirtti.   Şampiyon sporcumuz Mehmet Batuhan Özdemir’i başarısından dolayı tebrik eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, genç sporcumuzu altınla ödüllendirdi. Denizli’nin birçok spor dalında başarılı olduğunu vurgulayan Vali Altıparmak; “Futbol, Basketbol, Yüzme, Okçuluk gibi birçok spor müsabakalarına ev sahipliği yapan ve bu spor dallarında yetiştirdiği sporcularla bilinen Denizli’ye, yeni bir gurur daha yaşatan genç sporcumuzu tebrik ediyorum. Mehmet Batuhan Özdemir’in geçmiş spor yaşantısı başarılarla dolu.   Ben inanıyorum ki kendisine hedef belirlediği Olimpiyatlarda da bize şampiyonluk gururunu yaşatacaktır. Şampiyonumuza destek veren başta ailesi ve antrenörü olmak üzere herkese teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.   Mehmet Batuhan Özdemir, 17-19 Şubat 2017 tarihinde Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonasında Gençler dalında şampiyon olmuş ve Kata Altın Madalyasını almaya hak kazanmıştı. 

Bulgaristan’da geçtiğimiz hafta düzenlenen Gençler Karate Avrupa Şampiyonluğunda İlimizi temsil eden ve Avrupa Şampiyonu olan Mehmet Batuhan Özdemir, şampiyonluk sevincini Vali Dr. Ahmet Altıparmak ile paylaştı. Vali Altıparmak, şampiyon karatecinin başarısını altınla ödüllendirdi.

 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Antrenör Doğan Deveci ile Şampiyon Sporcu Mehmet Batuhan Özdemir katıldı.

Karateye hiperaktif olmasından dolayı doktorların yönlendirmesiyle 7 yaşında başladığını anlatan 17 yaşındaki genç sporcumuz Mehmet Batuhan Özdemir, daha önce 2015 yılında yine Avrupa Şampiyonluğunun, 2016 yılında Liseler arası Dünya İkinciliğinin ve çok sayıda Türkiye Birinciliğinin olduğunu anlattı.

 

Şu an Eylül ayında düzenlenecek olan Dünya Karate Şampiyonasına hazırlandığını söyleyen Özdemir, hedefinin 2023 Olimpiyat Şampiyonluğu olduğunu belirtti.

 

Şampiyon sporcumuz Mehmet Batuhan Özdemir’i başarısından dolayı tebrik eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, genç sporcumuzu altınla ödüllendirdi. Denizli’nin birçok spor dalında başarılı olduğunu vurgulayan Vali Altıparmak; “Futbol, Basketbol, Yüzme, Okçuluk gibi birçok spor müsabakalarına ev sahipliği yapan ve bu spor dallarında yetiştirdiği sporcularla bilinen Denizli’ye, yeni bir gurur daha yaşatan genç sporcumuzu tebrik ediyorum. Mehmet Batuhan Özdemir’in geçmiş spor yaşantısı başarılarla dolu.

 

Ben inanıyorum ki kendisine hedef belirlediği Olimpiyatlarda da bize şampiyonluk gururunu yaşatacaktır. Şampiyonumuza destek veren başta ailesi ve antrenörü olmak üzere herkese teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Mehmet Batuhan Özdemir, 17-19 Şubat 2017 tarihinde Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonasında Gençler dalında şampiyon olmuş ve Kata Altın Madalyasını almaya hak kazanmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.