Vali Altıparmak'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

DENİZLİ 28.10.2016 - 10:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak 29 Ekim Cumhiryet Bayramı’nın 93. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.   Vali Altıparmak, “Saygıdeğer Denizlililer, Geleceğimizin güvencesi değerli gençler, Sevgili öğrenciler, Yüce Türk Milletinin; siyasal, toplumsal ve kültürel alanda bir yenilenme, kalkınma, modernleşme ve aydınlanma projesi olan Cumhuriyetimizin ilanının 93. yıldönümünü milletçe birlikte kutlamanın coşku ve heyecanı içerisindeyiz.   Cumhuriyetimizin kuruluş süreci milli tarihimizin kaydettiği en büyük ve en şanlı mücadelelerden biridir. Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin adıdır. Cumhuriyet çalışmanın, kararlılığın, azmin, birlik olmanın, yeniden doğmanın tarihidir. Cumhuriyet, kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla, yaşlısıyla bütün yüreklerin, bağımsızlık yolunda kenetlenerek, toplumun tamamını kapsayan bir yönetim biçimidir.   Büyük Türk Milleti nice zorluklarla elde ettiği bu değerlere her ne koşul altında olursa olsun sahip çıkacak, dostluğunu ve kardeşliğini; din, dil, ırk ve mezhep ayrımlarına kurban etmeyecektir. Bütün zorlukları kabullenmiş, ancak başka milletlerin himayesinde, yardımlarla yaşamayı; bağımsızlığını ve özgürlüğünü kaybetmeyi asla kabullenmemiş Yüce Türk Milleti, Devletimizin ve Milletimizin birliğine, Ülkemizin bütünlüğüne ve kardeşliğimize kast eden saldırılara ve terör eylemlerine karşı, gereken cevabı vermiş ve vermeye de devam edecektir.   Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan medeniyetin en büyük mirasçıları olarak, devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek ülkemizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımaya kararlıyız.                 Büyük Önder Atatürk’ün söylediği gibi; “Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Milleti dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele, gönül gönüle güçlü biçimde yürüyecektir.”   Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünde; bu toprakları vatan yaparak bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, Denizlili hemşerilerimin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum" dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak 29 Ekim Cumhiryet Bayramı’nın 93. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

 

Vali Altıparmak, “Saygıdeğer Denizlililer, Geleceğimizin güvencesi değerli gençler, Sevgili öğrenciler, Yüce Türk Milletinin; siyasal, toplumsal ve kültürel alanda bir yenilenme, kalkınma, modernleşme ve aydınlanma projesi olan Cumhuriyetimizin ilanının 93. yıldönümünü milletçe birlikte kutlamanın coşku ve heyecanı içerisindeyiz.

 

Cumhuriyetimizin kuruluş süreci milli tarihimizin kaydettiği en büyük ve en şanlı mücadelelerden biridir. Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin adıdır. Cumhuriyet çalışmanın, kararlılığın, azmin, birlik olmanın, yeniden doğmanın tarihidir. Cumhuriyet, kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla, yaşlısıyla bütün yüreklerin, bağımsızlık yolunda kenetlenerek, toplumun tamamını kapsayan bir yönetim biçimidir.

 

Büyük Türk Milleti nice zorluklarla elde ettiği bu değerlere her ne koşul altında olursa olsun sahip çıkacak, dostluğunu ve kardeşliğini; din, dil, ırk ve mezhep ayrımlarına kurban etmeyecektir. Bütün zorlukları kabullenmiş, ancak başka milletlerin himayesinde, yardımlarla yaşamayı; bağımsızlığını ve özgürlüğünü kaybetmeyi asla kabullenmemiş Yüce Türk Milleti, Devletimizin ve Milletimizin birliğine, Ülkemizin bütünlüğüne ve kardeşliğimize kast eden saldırılara ve terör eylemlerine karşı, gereken cevabı vermiş ve vermeye de devam edecektir.

 

Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan medeniyetin en büyük mirasçıları olarak, devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek ülkemizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımaya kararlıyız.

               

Büyük Önder Atatürk’ün söylediği gibi; “Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Milleti dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele, gönül gönüle güçlü biçimde yürüyecektir.”

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünde; bu toprakları vatan yaparak bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, Denizlili hemşerilerimin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.