Vali Altıparmak'tan ilginç paylaşım!

GÜNDEM 02.04.2018 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak'tan ilginç paylaşım!

Denizli eski valilerinden Ahmet Altıparmak sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.   Son zamanlarda moda adı altında ilginç kıyafetleri giyen gençlerin şekilden şekle girmesine tepki amaçlı yapıldığı düşünülen paylaşımda; Vali Ahmet Altıparmak, “ Moda diye bizim gençlere yakında topuklu da giydirirler” dedi.   21 Haziran’daki Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Vali Ahmet Altıparmak, Denizli’de bir yıl görev yapmıştı.   İşte Vali Altıparmak'ın o paylaşımı;  

Denizli eski valilerinden Ahmet Altıparmak sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

 

Son zamanlarda moda adı altında ilginç kıyafetleri giyen gençlerin şekilden şekle girmesine tepki amaçlı yapıldığı düşünülen paylaşımda; Vali Ahmet Altıparmak, “ Moda diye bizim gençlere yakında topuklu da giydirirler” dedi.

 

21 Haziran’daki Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Vali Ahmet Altıparmak, Denizli’de bir yıl görev yapmıştı.

 

İşte Vali Altıparmak'ın o paylaşımı;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.