Vali Altıparmak, Teknokent ve GEKA'yı ziyaret etti

DENİZLİ 14.01.2017 - 15:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak, Teknokent ve GEKA'yı ziyaret etti

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ile PAÜ Teknokent'i ziyaret etti.

İlk olarak PAÜ Teknokent'i ziyaret eden Vali Altıparmak,  PAÜ Rektörü Prof. Dr Hüseyin Bağ ve Teknokent  yönetimi tarafından karşılandı. Teknokent içinde faaliyet gösteren firmaları gezen ve yetkililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bilişim firmalarının Ar-Ge çalışmalarını yerinde görme fırsatı buldu. Ziyareti sırasında ülkemizin tek yerli akıllı tahta üreticisi olan HNC firmasını ziyaret eden Vali Altıparmak, firma yöneticisi Ali İhsan Hançer'den üretilen akıllı tahtanın özellikleri hakkında bilgi aldı.   Daha sonra GEKA'yı ziyaret eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak,  Ajansın çalışmaları'nın değerlendirildiği toplantıda Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan'dan bilgi aldı. Ajansın uzman ve destek personeliyle de biraraya gelen Vali Altıparmak, GEKA'nın hizmet verdiği Aydın, Denizli ve Muğla İllerinden gelen projelerin doğru alanda ve etkin şekilde değerlendirilmesi talimatını verdi.  
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ile PAÜ Teknokent'i ziyaret etti.

İlk olarak PAÜ Teknokent'i ziyaret eden Vali Altıparmak,  PAÜ Rektörü Prof. Dr Hüseyin Bağ ve Teknokent  yönetimi tarafından karşılandı. Teknokent içinde faaliyet gösteren firmaları gezen ve yetkililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bilişim firmalarının Ar-Ge çalışmalarını yerinde görme fırsatı buldu. Ziyareti sırasında ülkemizin tek yerli akıllı tahta üreticisi olan HNC firmasını ziyaret eden Vali Altıparmak, firma yöneticisi Ali İhsan Hançer'den üretilen akıllı tahtanın özellikleri hakkında bilgi aldı.

 

Daha sonra GEKA'yı ziyaret eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak,  Ajansın çalışmaları'nın değerlendirildiği toplantıda Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan'dan bilgi aldı. Ajansın uzman ve destek personeliyle de biraraya gelen Vali Altıparmak, GEKA'nın hizmet verdiği Aydın, Denizli ve Muğla İllerinden gelen projelerin doğru alanda ve etkin şekilde değerlendirilmesi talimatını verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.