Vali Atik, engelli Efekan Çelik’in ailesinin davetini geri çevirmedi

DENİZLİ 26.06.2020 - 09:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Atik, engelli Efekan Çelik’in ailesinin davetini geri çevirmedi

Denizli’ye atandığı günden itibaren dur durak bilmeyen Vali Ali Fuat Atik, kurum, kuruluş ve ilçe ziyaretlerinin yanı sıra sosyal medyadan kendisine ulaşan vatandaşları da ihmal etmiyor. Herkesi şaşırtmaya devam eden Vali Atik, yaptıkları ile takdir ediliyor.   Vali Atik, yaptığı açıklamalarında “Valilik görevimden önce ben Allah’ın bir kuluyum ve insanım” ifadelerinin yanı sıra halktan kopuk olmadığını fırsat buldukça insanların arasına karışarak sosyal hayatını sürdürdüğü söylemişti. Geldiği günün ertesi gününde Denizli sokaklarına ailesi ile birlikte çıkarak vatandaşlarla selamlaşan Vali Atik, farklılığını göstermeye devam ediyor.     Sosyal medyada aktif olduğunu belirten Vali Atik, engelli Efekan Çelik’in ailesinin sosyal medyadan yaptığı davete kayıtsız kalmadı. Aileyi evlerinde ziyaret ederek davetlerine icabet eden Vali Atik, Efekan'a dondurma ikramında bulundu. Atik, “Devletimiz tüm imkanlarını engelli kardeşimiz için seferber ediyor” dedi.     Yapılan davete icabet eden Vali Atik, yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Vali Atik’in bu samimi davranışı takdirle karşılandı. Atik, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.   “Engelli kardeşimiz Efekan Çelik’in ailesi sosyal medyadan bize ulaşarak evlerine davet ettiler. Biz de davetlerini kırmayıp icabet ettik. Özel insanlarımızı ve ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Devletimiz tüm imkanlarını engelli kardeşlerimiz için seferber ediyor.”  

Denizli’ye atandığı günden itibaren dur durak bilmeyen Vali Ali Fuat Atik, kurum, kuruluş ve ilçe ziyaretlerinin yanı sıra sosyal medyadan kendisine ulaşan vatandaşları da ihmal etmiyor. Herkesi şaşırtmaya devam eden Vali Atik, yaptıkları ile takdir ediliyor.

 

Vali Atik, yaptığı açıklamalarında “Valilik görevimden önce ben Allah’ın bir kuluyum ve insanım” ifadelerinin yanı sıra halktan kopuk olmadığını fırsat buldukça insanların arasına karışarak sosyal hayatını sürdürdüğü söylemişti. Geldiği günün ertesi gününde Denizli sokaklarına ailesi ile birlikte çıkarak vatandaşlarla selamlaşan Vali Atik, farklılığını göstermeye devam ediyor.

 

 

Sosyal medyada aktif olduğunu belirten Vali Atik, engelli Efekan Çelik’in ailesinin sosyal medyadan yaptığı davete kayıtsız kalmadı. Aileyi evlerinde ziyaret ederek davetlerine icabet eden Vali Atik, Efekan'a dondurma ikramında bulundu. Atik, “Devletimiz tüm imkanlarını engelli kardeşimiz için seferber ediyor” dedi.

 

 

Yapılan davete icabet eden Vali Atik, yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Vali Atik’in bu samimi davranışı takdirle karşılandı. Atik, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

 

“Engelli kardeşimiz Efekan Çelik’in ailesi sosyal medyadan bize ulaşarak evlerine davet ettiler. Biz de davetlerini kırmayıp icabet ettik. Özel insanlarımızı ve ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Devletimiz tüm imkanlarını engelli kardeşlerimiz için seferber ediyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.