Vali Atik, koronavirüs vakaları konusunda vatandaşları uyardı!

DENİZLİ 07.04.2021 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Vali Atik, koronavirüs vakaları konusunda vatandaşları uyardı!

Denizli’de kontrollü normalleşme sürecinin ardından koronavirüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle yeni kısıtlamalar geri geldi.  Yükselişi devam eden vakalardan dolayı Vali Ali Fuat Atik, yaptığı paylaşımda aşının önemine vurgu yaparak, “Maske, mesafe elbette önemli ancak aşının koruyucu etkisi ve gücü daha yüksek” dedi.   Denizli’de 27 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında illere göre haftalık 100 bin kişiye düşen Kovid-19 vaka sayısı 94,15 olarak kaydedildi. Vaka artışlarının yükselişinin devam ettiği Denizli’de Vali Ali Fuat Atik, twitter hesabından vatandaşları uyararak aşı sırası gelenlerin aşılarını olmasına vurgu yaptı.   “BİRAZ DAHA SABIR”   Vali Atik, yaptığı paylaşımda, “Değerli Denizlililer; Aşı sıramız geldikçe aşımızı olalım. Maske, mesafe elbette önemli ancak aşının koruyucu etkisi ve gücü daha yüksek. Özgürce, sağlıklı ve huzurlu yaşamak varken acılarla yüz yüze gelmeyelim. Biraz daha sabır... Dikkatli davranalım! Güvende olalım” ifadelerine yer verdi.     DENİZLİ’DE AŞI SAYISI Sağlık Bakanlığı aşı haritasındaki son bilgilere göre, Denizli’de şuana kadar toplam 267 bin 728 aşı yapıldı.  Yapılan aşılardan 1’inci doz uygulanan kişi sayısı 154 bin 836 olurken, 2’inci doz aşı uygulanan kişi sayısı ise 112 bin 902 olarak kaydedildi.  

Denizli’de kontrollü normalleşme sürecinin ardından koronavirüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle yeni kısıtlamalar geri geldi.  Yükselişi devam eden vakalardan dolayı Vali Ali Fuat Atik, yaptığı paylaşımda aşının önemine vurgu yaparak, “Maske, mesafe elbette önemli ancak aşının koruyucu etkisi ve gücü daha yüksek” dedi.

 

Denizli’de 27 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında illere göre haftalık 100 bin kişiye düşen Kovid-19 vaka sayısı 94,15 olarak kaydedildi. Vaka artışlarının yükselişinin devam ettiği Denizli’de Vali Ali Fuat Atik, twitter hesabından vatandaşları uyararak aşı sırası gelenlerin aşılarını olmasına vurgu yaptı.

 

“BİRAZ DAHA SABIR”

 

Vali Atik, yaptığı paylaşımda, “Değerli Denizlililer; Aşı sıramız geldikçe aşımızı olalım. Maske, mesafe elbette önemli ancak aşının koruyucu etkisi ve gücü daha yüksek. Özgürce, sağlıklı ve huzurlu yaşamak varken acılarla yüz yüze gelmeyelim. Biraz daha sabır... Dikkatli davranalım! Güvende olalım” ifadelerine yer verdi.

 

 

DENİZLİ’DE AŞI SAYISI

Sağlık Bakanlığı aşı haritasındaki son bilgilere göre, Denizli’de şuana kadar toplam 267 bin 728 aşı yapıldı.  Yapılan aşılardan 1’inci doz uygulanan kişi sayısı 154 bin 836 olurken, 2’inci doz aşı uygulanan kişi sayısı ise 112 bin 902 olarak kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.