Vali Atik mesaiye 19.00’da başladı

DENİZLİ 17.06.2020 - 20:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Atik mesaiye 19.00’da başladı

Siirt Valiliği ve Belediye Başkan Vekilliğinden, Denizli Valiliğine atanan Ali Fuat Atik mesaiye 19.00’da başlayarak mesai mefhumu gözetmeden çalışacaklarının mesajını verdi. Vali Atik, eşi Fulya Atik ile hava yoluyla geldiği Çardak Havalimanı'ndan kalabalık bir konvoy eşliğinde Denizli Valiliği’ne geldi. Vali Atik’i burada kurum müdürleri, protokol üyeleri ve resmi tören mangası karşıladı. Saat 19.00 olmasına rağmen Vali Atik, makamına geçerek tebrikleri kabul etti. Kendisini bekleyen gazetecilere kısa bir açıklamada bulunan Vali Atik, vatandaş odaklı çalışacaklarını kaydetti.     Denizli Büyükşehir Belediyesinin eski görev yeri Siirt’teki iki ilçe kardeş olduğunu ve bu yüzden kenti tanıdığını kaydeden Vali Atik, “İnşallah Denizli’de güzel hizmetler yapacağız. Siirt’te gösterdiğimiz performansı inşallah Denizli’de de sağlayacağız. Siirt’ten ayrılmadan önce güzel bir kardeşlik projemizi öğrendik, bu da Denizli Valisi olmama da apayrı bir anlam kazandırdı. Benim yönetim anlayışım vatandaş odaklı yönetim anlayışıdır. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile görevimi yerine getirdim. Vatandaşa gönlümüzde kapımız 24 saat açıktır. İstişareye önem veren bir yöneticiyim. Benden önce görev yapan valilerimize teşekkür ederim” dedi.  

Siirt Valiliği ve Belediye Başkan Vekilliğinden, Denizli Valiliğine atanan Ali Fuat Atik mesaiye 19.00’da başlayarak mesai mefhumu gözetmeden çalışacaklarının mesajını verdi.



Vali Atik, eşi Fulya Atik ile hava yoluyla geldiği Çardak Havalimanı'ndan kalabalık bir konvoy eşliğinde Denizli Valiliği’ne geldi. Vali Atik’i burada kurum müdürleri, protokol üyeleri ve resmi tören mangası karşıladı. Saat 19.00 olmasına rağmen Vali Atik, makamına geçerek tebrikleri kabul etti. Kendisini bekleyen gazetecilere kısa bir açıklamada bulunan Vali Atik, vatandaş odaklı çalışacaklarını kaydetti.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin eski görev yeri Siirt’teki iki ilçe kardeş olduğunu ve bu yüzden kenti tanıdığını kaydeden Vali Atik, “İnşallah Denizli’de güzel hizmetler yapacağız. Siirt’te gösterdiğimiz performansı inşallah Denizli’de de sağlayacağız. Siirt’ten ayrılmadan önce güzel bir kardeşlik projemizi öğrendik, bu da Denizli Valisi olmama da apayrı bir anlam kazandırdı. Benim yönetim anlayışım vatandaş odaklı yönetim anlayışıdır. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile görevimi yerine getirdim. Vatandaşa gönlümüzde kapımız 24 saat açıktır. İstişareye önem veren bir yöneticiyim. Benden önce görev yapan valilerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.