Vali Atik, "Şeffaf bir yönetim anlayışı ile şehrimizi yöneteceğiz"

DENİZLİ 23.06.2020 - 15:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Atik, "Şeffaf bir yönetim anlayışı ile şehrimizi yöneteceğiz"

Vali Ali Fuat Atik, “ Ben önce Allah’ın kulu, ana babamın evladı, eşimin eşi, çocuklarımın babası ve onların rızkını kazanmak için yaptığım görev gereği valiyim, ama ben bir insanım” diyerek sıfatlarını sıraladı.   Vali Ali Fuat Atik, kararname ile Denizli Valisi olarak atanmasının ardından bir hafta önce göreve başladı. Göreve başlamasının ardından, kenti tanımak adına yaptığı ziyaretlerin ardından bugün Denizli Basını ile Polis Evi’nde bir araya geldi. Hayatında ilk defa atandığı için Denizli’ye geldiğini belirten Atik, “çok güzel ve temiz bir şehir gördüm. İnsanlarının sıcakkanlı olduklarını gördüm” ifadelerini kullandı.     “BENİM SIFATIM BU” Kendisinden bahsederken alışılmışın dışında bir insanım, diyerek sözlerine başlayan Vali Atik; “Ben önce Allah’ın kuluyum, annemin babamın evladı, eşimin eşi, çocuklarımın babasıyım ve onların rızkını kazanmak için yaptığım görev bakımından valilik sıfatım en son geliyor. Denizli’ye ilk defa atandıktan sonra geldim. Kaymakamlık ve valilik yaptığım yerler arasında Denizli çok güzel bir şehir. Ben vali olarak değil ben olduğum gibi davranmaya çalışıyorum. Evde nasılsam burada da öyleyim. Görevim kaç yıl devam eder bilemem. Bir gün bu makamdan ayrılacak insanlar içine karışacağım. Görevimiz süresince amacımız milletimize en iyi şekilde hizmet edebilmenin derdindeyiz. Ben sokağa çıktıklarında veya bir yere gittiklerinde anneme babama nasıl davranılmasını istiyorsam ona uygun davranıyorum. Bende insanım eve gittiğimde kot paltolumu ve tişörtümü giyip kendimi sokağa atarım. Dışarı çıktığımda dama oynayan amcalarımızla dama oynamak sohbet etmek istiyorum. Tavla oynayanlarla tavla oynamak isterim. Benimde bir sosyal hayata ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.   “ŞEFFAF BİR YÖNETİM OLACAK” Denizli’de olan olaylar karşısında şeffaf olacaklarını belirten Atik, basınla iç içe çalışmaktan yanayım. Bizlerin görmediğini duymadığını basın sayesinde öğrenerek çözümler üretmeye çalışacağız. Valiliğim yanı sıra gazetecilik bir geçmişim var. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile Denizli’deki yaşanan olayları gizlemek gibi durum söz konusu değildir. Şehir efsanelerinin yaşanmaması için, bilgi alınması konusunda tüm birimlere talimatımız olacaktır. Vatandaşlarımız doğru bilgiyi basın sayesinde öğrenmelidir” dedi.   “SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ” Siirt’te valiliğinin yanı sıra Belediye Başkanlığı’na kayyum olarak atanarak görev alan Vali Atik, “Şuanda Denizli’yi tanımaya çalışıyorum. Sanayicilerimizin ulaşım sorununu öğrendik, Denizli-Aydın Otoyolu ihalesi defalarca iptal edilmiş, inşallah Temmuz’da yapılacak. Denizli’nin sorunlarını birlikte çözeceğiz, önerilerimiz ve çalışmalarımızla katkı sağlamak için uğraşacağız.   “SOSYAL MEDYAYI KULLANIRIM” Sosyal medyayı kullanırım, bunu reklam amaçlı değil kentimizi bilgilendirmek amaçlı yapıyorum. Nasıl görünüyorsam öyle bir insanım. Düşüncelerimizin arkasında başka şeyleri düşünmüyoruz. Devlet adamlığı görevimizi yaparak milletimize faydalı olmaya çalışıyorum” dedi.  

Vali Ali Fuat Atik, “ Ben önce Allah’ın kulu, ana babamın evladı, eşimin eşi, çocuklarımın babası ve onların rızkını kazanmak için yaptığım görev gereği valiyim, ama ben bir insanım” diyerek sıfatlarını sıraladı.

 

Vali Ali Fuat Atik, kararname ile Denizli Valisi olarak atanmasının ardından bir hafta önce göreve başladı. Göreve başlamasının ardından, kenti tanımak adına yaptığı ziyaretlerin ardından bugün Denizli Basını ile Polis Evi’nde bir araya geldi. Hayatında ilk defa atandığı için Denizli’ye geldiğini belirten Atik, “çok güzel ve temiz bir şehir gördüm. İnsanlarının sıcakkanlı olduklarını gördüm” ifadelerini kullandı.

 

 

“BENİM SIFATIM BU”

Kendisinden bahsederken alışılmışın dışında bir insanım, diyerek sözlerine başlayan Vali Atik; “Ben önce Allah’ın kuluyum, annemin babamın evladı, eşimin eşi, çocuklarımın babasıyım ve onların rızkını kazanmak için yaptığım görev bakımından valilik sıfatım en son geliyor. Denizli’ye ilk defa atandıktan sonra geldim. Kaymakamlık ve valilik yaptığım yerler arasında Denizli çok güzel bir şehir. Ben vali olarak değil ben olduğum gibi davranmaya çalışıyorum. Evde nasılsam burada da öyleyim. Görevim kaç yıl devam eder bilemem. Bir gün bu makamdan ayrılacak insanlar içine karışacağım. Görevimiz süresince amacımız milletimize en iyi şekilde hizmet edebilmenin derdindeyiz. Ben sokağa çıktıklarında veya bir yere gittiklerinde anneme babama nasıl davranılmasını istiyorsam ona uygun davranıyorum. Bende insanım eve gittiğimde kot paltolumu ve tişörtümü giyip kendimi sokağa atarım. Dışarı çıktığımda dama oynayan amcalarımızla dama oynamak sohbet etmek istiyorum. Tavla oynayanlarla tavla oynamak isterim. Benimde bir sosyal hayata ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.

 

“ŞEFFAF BİR YÖNETİM OLACAK”

Denizli’de olan olaylar karşısında şeffaf olacaklarını belirten Atik, basınla iç içe çalışmaktan yanayım. Bizlerin görmediğini duymadığını basın sayesinde öğrenerek çözümler üretmeye çalışacağız. Valiliğim yanı sıra gazetecilik bir geçmişim var. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile Denizli’deki yaşanan olayları gizlemek gibi durum söz konusu değildir. Şehir efsanelerinin yaşanmaması için, bilgi alınması konusunda tüm birimlere talimatımız olacaktır. Vatandaşlarımız doğru bilgiyi basın sayesinde öğrenmelidir” dedi.

 

“SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Siirt’te valiliğinin yanı sıra Belediye Başkanlığı’na kayyum olarak atanarak görev alan Vali Atik, “Şuanda Denizli’yi tanımaya çalışıyorum. Sanayicilerimizin ulaşım sorununu öğrendik, Denizli-Aydın Otoyolu ihalesi defalarca iptal edilmiş, inşallah Temmuz’da yapılacak. Denizli’nin sorunlarını birlikte çözeceğiz, önerilerimiz ve çalışmalarımızla katkı sağlamak için uğraşacağız.

 

“SOSYAL MEDYAYI KULLANIRIM”

Sosyal medyayı kullanırım, bunu reklam amaçlı değil kentimizi bilgilendirmek amaçlı yapıyorum. Nasıl görünüyorsam öyle bir insanım. Düşüncelerimizin arkasında başka şeyleri düşünmüyoruz. Devlet adamlığı görevimizi yaparak milletimize faydalı olmaya çalışıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.