Vali Atik’ten Çameli İlçesi’ne Ziyaret

DENİZLİ 16.10.2020 - 11:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Atik’ten Çameli İlçesi’ne Ziyaret

Vali Ali Fuat Atik, ilçe ziyaretlerine devam ediyor,  Vali Atik’in bu haftaki ilçe ziyaretleri programı arasında, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çameli İlçesi’ne gitti.   İlk olarak Çameli Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, burada Kaymakam Kerem Yenigün ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Atik, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.     Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çameli Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Atik; Başkan Cengiz Arslan’dan Belediye’nin İlçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.   Başkan Cengiz Arlan tarafından Vali Ali Fuat Atik’e ziyaretin anısına Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi Kültürel Miras Taşıyıcısı seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev’in oğlu Bayram Dev tarafından yapılan 3 telli cura hediye edildi. Belediye ziyaretinin ardından Çameli ilçesi’nde yaşayan halkın huzur ve güvenliğine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almak için Çameli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu.     Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'i adını taşıyan Hayri Dev Kültür Merkezi ne gitti. Konferans salonu, düğün salonları, atölyeler ve müzik odası ve Hayri Dev'in tanıtılıp, eserlerinin gelecek nesillere aktarılacağı Hayri Dev Odası’nda incelemelerde bulunan Vali Atik;  Çameli ve Denizli adını tüm dünyaya duyuran büyük ustanın adının kültür merkezine verilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.     Vali  Ali Fuat Atik daha sonra Çameli İlçesinin doğa harikalarından biri olan ilkbahar ve sonbahar aylarında rafting organizasyonlarının düzenlendiği Emecik Kanyonu’nda incelemelerde bulundu.  

Vali Ali Fuat Atik, ilçe ziyaretlerine devam ediyor,  Vali Atik’in bu haftaki ilçe ziyaretleri programı arasında, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çameli İlçesi’ne gitti.

 

İlk olarak Çameli Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, burada Kaymakam Kerem Yenigün ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Atik, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çameli Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Atik; Başkan Cengiz Arslan’dan Belediye’nin İlçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

 

Başkan Cengiz Arlan tarafından Vali Ali Fuat Atik’e ziyaretin anısına Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi Kültürel Miras Taşıyıcısı seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev’in oğlu Bayram Dev tarafından yapılan 3 telli cura hediye edildi. Belediye ziyaretinin ardından Çameli ilçesi’nde yaşayan halkın huzur ve güvenliğine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almak için Çameli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'i adını taşıyan Hayri Dev Kültür Merkezi ne gitti. Konferans salonu, düğün salonları, atölyeler ve müzik odası ve Hayri Dev'in tanıtılıp, eserlerinin gelecek nesillere aktarılacağı Hayri Dev Odası’nda incelemelerde bulunan Vali Atik;  Çameli ve Denizli adını tüm dünyaya duyuran büyük ustanın adının kültür merkezine verilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 

 

Vali  Ali Fuat Atik daha sonra Çameli İlçesinin doğa harikalarından biri olan ilkbahar ve sonbahar aylarında rafting organizasyonlarının düzenlendiği Emecik Kanyonu’nda incelemelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.