Vali Hasan Karahan, Çameli'yi Ziyaret Etti

DENİZLİ 06.12.2018 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Hasan Karahan, Çameli'yi Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çameli ilçesine gitti.   İlk olarak Çameli Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan, burada Kaymakam V. İsmail Alsancak ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam V. İsmail Alsancak’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.   Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Hasan Karahan Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli’de yaptırılan Hayri Dev Kültür Merkezi’ni ziyarette bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra yapımı devam eden Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Karahan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.     Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çameli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri, Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi Devlet Parasız Yatılı Kız Öğrenci pansiyonunda organize edilen ödül töreninde Vali Hasan Karahan tarafından verildi.   Ödül töreninin ardından Vali Hasan Karahan Çameli ilçesinden ayrıldı.  

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çameli ilçesine gitti.

 

İlk olarak Çameli Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan, burada Kaymakam V. İsmail Alsancak ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam V. İsmail Alsancak’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Hasan Karahan Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli’de yaptırılan Hayri Dev Kültür Merkezi’ni ziyarette bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra yapımı devam eden Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Karahan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çameli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri, Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi Devlet Parasız Yatılı Kız Öğrenci pansiyonunda organize edilen ödül töreninde Vali Hasan Karahan tarafından verildi.

 

Ödül töreninin ardından Vali Hasan Karahan Çameli ilçesinden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.