Vali Hasan Karahan’dan Buldan İlçesi’ne ziyaret

DENİZLİ 12.02.2020 - 15:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Hasan Karahan’dan Buldan İlçesi’ne ziyaret

Vali Hasan Karahan Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine hayırseverler tarafından bağışlanan cihazların hizmete girmesi ve Valilik tarafından restorasyonu tamamlanan Evliyazadeler Konağının BELSAM El Sanatları Merkezi olarak açılışını gerçekleştirmek üzere Buldan ilçesine gitti.     İlk olarak Buldan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Hasan Karahan;  Kaymakamlık önünde Kaymakam Murat Sarı ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Murat Sarı’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımları ve genel asayiş durumları hakkında bilgi aldı.     Kaymakamlık ziyaretinin ardından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinde hizmete giren Mamografi ünitesinin açılışını gerçekleştirmek ve hastaneye katkı sağlayan Hayırseverlere plaket vermek üzere Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine gitti.     Törende konuşan Vali Hasan Karahan; “Toplamda 6 ailemiz 1 milyonu geçen bir katkı sağlayarak hastanemizi daha kullanışlı ve faydalı hale getirecek şekilde eksiklerimizi tamamlamışlardır. Diğer eksiklikler de tabi zaman içinde bizim de katkımızla çözülecek. Güzel ve hayırlı bir iş. Allah hayrınızı kabul etsin. Allah sağlıklı bir hayat versin. Neticede hepimiz sağlıklı olmadan hayatın tadı tuzu olmadığını biliyoruz. Emeği geçenlere, katkıda bulunanlara ve öncü olanlara teşekkür ediyoruz” dedi.     Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine hayırseverler tarafından toplam 1 milyon 22 bin TL.  Bağış yapılmış olup, bağışlarla yapılan işler ve alınan cihazların listesi aşağıda sunulmuştur.   · Veli-Eşe Ergin tarafından Polisomniografi cihazı (Uyku testi cihazı)   · Şinasi-Zehra Durusoy ve Ali-Aysel Çallıoğlu aileleri tarafından ortak bağışla Morg, mescit tadilatı ve rampa yapımı   · Perihan Vural tarafından Ameliyathane Tadilatı ve Laporoskopik Set alımı   · Prof. Dr. Zeki Avralıoğlu ve Dr. Ayşin Avralıoğlu tarafından Mamografi Ünitesi   · Raziye-Himmet (Merhum) Küçük tarafından Anestezi Cihazı   · Aynur Tunaboylu-Ahmet Tunaboylu-Ünal Tunaboylu tarafından FAKO cihazı (katarak tedavisinde kullanılan cihaz)     Açılışın ardından tarihi eski zamanlara dayanan ve Valilik tarafından restore edilen Evliyazadeler Konağına geçen Valimiz Hasan Karahan, buradaki restorasyonun ardından BELSAM El Sanatları Merkezi olarak hizmete giren konağın açılışını gerçekleştirdi. Konakta incelemelerde bulunan Valimiz el dokuma tezgâhları ve dokunan kumaşları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.        

Vali Hasan Karahan Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine hayırseverler tarafından bağışlanan cihazların hizmete girmesi ve Valilik tarafından restorasyonu tamamlanan Evliyazadeler Konağının BELSAM El Sanatları Merkezi olarak açılışını gerçekleştirmek üzere Buldan ilçesine gitti.  

 

İlk olarak Buldan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Hasan Karahan;  Kaymakamlık önünde Kaymakam Murat Sarı ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Murat Sarı’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımları ve genel asayiş durumları hakkında bilgi aldı.

 

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinde hizmete giren Mamografi ünitesinin açılışını gerçekleştirmek ve hastaneye katkı sağlayan Hayırseverlere plaket vermek üzere Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine gitti.

 

 

Törende konuşan Vali Hasan Karahan; “Toplamda 6 ailemiz 1 milyonu geçen bir katkı sağlayarak hastanemizi daha kullanışlı ve faydalı hale getirecek şekilde eksiklerimizi tamamlamışlardır. Diğer eksiklikler de tabi zaman içinde bizim de katkımızla çözülecek. Güzel ve hayırlı bir iş. Allah hayrınızı kabul etsin. Allah sağlıklı bir hayat versin. Neticede hepimiz sağlıklı olmadan hayatın tadı tuzu olmadığını biliyoruz. Emeği geçenlere, katkıda bulunanlara ve öncü olanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine hayırseverler tarafından toplam 1 milyon 22 bin TL.  Bağış yapılmış olup, bağışlarla yapılan işler ve alınan cihazların listesi aşağıda sunulmuştur.

 

· Veli-Eşe Ergin tarafından Polisomniografi cihazı (Uyku testi cihazı)

 

· Şinasi-Zehra Durusoy ve Ali-Aysel Çallıoğlu aileleri tarafından ortak bağışla Morg, mescit tadilatı ve rampa yapımı

 

· Perihan Vural tarafından Ameliyathane Tadilatı ve Laporoskopik Set alımı

 

· Prof. Dr. Zeki Avralıoğlu ve Dr. Ayşin Avralıoğlu tarafından Mamografi Ünitesi

 

· Raziye-Himmet (Merhum) Küçük tarafından Anestezi Cihazı

 

· Aynur Tunaboylu-Ahmet Tunaboylu-Ünal Tunaboylu tarafından FAKO cihazı (katarak tedavisinde kullanılan cihaz)

 

 

Açılışın ardından tarihi eski zamanlara dayanan ve Valilik tarafından restore edilen Evliyazadeler Konağına geçen Valimiz Hasan Karahan, buradaki restorasyonun ardından BELSAM El Sanatları Merkezi olarak hizmete giren konağın açılışını gerçekleştirdi. Konakta incelemelerde bulunan Valimiz el dokuma tezgâhları ve dokunan kumaşları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.