Vali Hasan Karahan Güney İlçesini Ziyaret Etti

DENİZLİ 10.07.2019 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Hasan Karahan Güney İlçesini Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Güney ilçesini gitti.   İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam V. Pınar Uz, Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, Kaymakam V. Uz’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.     İlçe Entegre Hastanesine geçen Vali Hasan Karahan poliklinik, laboratuvar ve acil bölümlerinde incelemelerde bulunarak Başhekim Hüseyin Turan’dan Hastanenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Güney ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Valimiz Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgi aldı.     Daha sonra Vali Karahan Hayırsever iş adamı Yasin Tokat tarafından ağabeyi Fevzi Tokat adına yaptırılan ve yapımı devam eden Fevzi Tokat Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.   Güney ilçe ziyareti kapsamında daha sonra Güney Belediyesine geçen Vali Hasan Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Sayın Valimize belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.    

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Güney ilçesini gitti.

 

İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam V. Pınar Uz, Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, Kaymakam V. Uz’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

İlçe Entegre Hastanesine geçen Vali Hasan Karahan poliklinik, laboratuvar ve acil bölümlerinde incelemelerde bulunarak Başhekim Hüseyin Turan’dan Hastanenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Güney ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Valimiz Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Daha sonra Vali Karahan Hayırsever iş adamı Yasin Tokat tarafından ağabeyi Fevzi Tokat adına yaptırılan ve yapımı devam eden Fevzi Tokat Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Güney ilçe ziyareti kapsamında daha sonra Güney Belediyesine geçen Vali Hasan Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Sayın Valimize belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.